Ποιοι πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πάνε στον Κουβέλη

Ποιοι πέντε βουλευτές εγκαταλέιπουν το ΠΑΣΟΚ και βάζουν πλώρη για τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη; Τι είπαν στη συνάντησή τους;

Προς τη Δημοκρατική Αριστερά οδεύουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Γιάννης Αμοιρίδης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Τσετίν Μάντατζη, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Γιώργος Παπαμανώλης, οι οποίοι, σε ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι «διαπιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό ταυτόσημη άποψη σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα» με τον κ. Φωτη Κουβέλη.

Αναλυτικά, οι πέντε βουλευτές, οι οποίοι διεγράφησαν πρόσφατα από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, επειδή καταψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο, συναντήθηκαν σήμερα με τον Φώτη Κουβέλη, τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Σπύρο Λυκούδη, και τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Ανδρέα Παπαδόπουλο, προκειμένου να ερευνηθεί η δυνατότητα για «κοινή προσπάθεια ενδυνάμωσης της πολιτικής προσπάθειας ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικοοικονομικού μοντέλου και συγκρότησης του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Μετά τη συνάντηση, η ομάδα των «πέντε» βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία ερμηνεύεται ως προοίμιο συνεργασίας, καθώς μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «διαπιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ταυτόσημη άποψη σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα».

Διαβάστε ποιοι 5 βουλευτές επιστρέφουν στη ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.