«Λαγούς με πετραχήλια» τάζει ο Αντώνης Σαμαράς

Tι έταξε ο Αντώνης Σαμαράς, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για τις συντάξεις, τα επιδόματα, τη διαφθορά και τους μισθούς;

Αύξηση χαμηλών συντάξεων, επιδόματα, διατήρηση 13ου-14ου μισθού και μέτρα ανακούφισης των δανειοληπτών, υπόσχεται ο Αντώνης Σαμαράς, διαβεβαιώντας μάλιστα ότι λεφτά θα βρεθούν από τον περιορισμό της “σπατάλης” στο Δημόσιο.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς εξαπολύει πολυμέτωπη επίθεση προς την αριστερά, το ΠΑΣΟΚ, τον κ. Βενιζέλο προσωπικά και τους εκ δεξιών αντιπάλους της ΝΔ, προσπαθώντας να αυξήσει τη χαμηλή συσπείρωση της παράταξης του.

Ρητή αναφορά στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν τον Ιούνιο έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στη Θήβα. Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία περικοπή στον 13ο και 14ο μισθό και πανέλαβε ότι τα μέτρα 11,5 δισ. του Ιουνίου θα προκύψουν από την περικοπή της κρατικής σπατάλης.

Tέλος ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ειδική αναφορά έκανε στην αντιμετώπιση της διαφθοράς. «Τέρμα οι σκανδαλώδεις παραγραφές, τέρμα το αίσθημα ασυδοσίας και ατιμωρησίας, κανείς δεν θα είναι πάνω από το νόμο», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Το παράδειγμα της λιτότητας και της σύνεσης θα το δώσουμε εμείς πρώτοι. Θα ερευνήσουμε το πόθεν έσχες όσων μετείχαν σε κυβερνήσεις από το 1974».

Διαβάστε από ποιο blog ζητάει 3.000.000 ευρώ ο Αντώνης Σαμαράς και με ποιους βουλευτές της ΝΔ είναι έξαλλος ο Αντώνης Σαμαράς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.