Φερεντίνος-Χρηστίδου: γιατί κόβεται η εκπομπή [video]

Γιατί έχουν φουντώσει οι φήμες για κόψιμο της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1, που παρουσιάζουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος;

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησαν στο Star για το ενδεχόμενο να τους αντικαταστήσουν του χρόνου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε πως δεν ξέρει κάτι και πως οι δημοσιογράφοι μάλλον ξέρουν περισσότερα. Υποστήριξε πως τα νούμερα είναι καλά και ο σταθμός είναι ικανοποιημένος. Η ίδια δεν ξέρει αν θα ήθελε να συνεχίσει και θα εξαρτηθεί από πολλά. Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε μόνο να πει ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Από την άλλη πλευρά, ο Βαγγέλης Περρής σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή εφημερίδα μιλάει για την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν ο Χρήστος Φερεντίνος του αρέσει περισσότερο στο πρωινό ή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” απαντά: «Στο Πρωινό ΑΝΤ1 υπάρχει ένα πρόβλημα χημείας, που είναι αποδεκτό και από τους ίδιους.»

Δύο άνθρωποι, που δεν είναι δύο, είναι παραπάνω από τελείως διαφορετικούς χώρους πρέπει να προσπαθούν επί τρεις ώρες να δημιουργήσουν το κλίμα μιας παρέας.

Η παρέα δεν είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα που ακολουθεί μια σκαλέτα, βγαίνει με τον χρόνο -κάτι που δεν έχουν. Αντιθέτως, οι απέναντι στο Mega, ως ομάδα, είχαν πολλές ώρες πτήσης στο ενεργητικό τους και έχουν έναν πυρήνα: το ζευγάρι, που είναι ο πλήρης συντονισμός”.

Δείτε το βίντεο με τα σενάρια που κυκλοφορούν για το κόψιμο της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1:

Διαβάστε γιατί ο Χρήστος Φερεντίνος κόβεται από τον ΑΝΤ1.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.