#

Κηδεία Μητροπάνου: πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από το πρωί να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο. Τι ώρα θα τελεστεί η κηδεία του;

Για το τελευταίο χειροκρότημα στη κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου σπεύδει από το πρωί πλήθος κόσμου στο Α’ Νεκροταφείο, καθώς από τις 10:00 η σορός του αγαπημένου τραγουδιστή έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου έχουν σπεύσει συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι και απλός κόσμος, που γνώρισαν τον Δημήτρη Μητροπάνο είτε από κοντά, είτε μέσα από τα κομμάτια του που όλοι έχουν τραγουδήσει και τις εμφανίσεις του.

Πριν καν ανοίξουν οι πόρτες και φτάσει η σορός, ο κόσμος είχε κατακλύσει το Α’ Νεκροταφείο, προκειμένου να αποχαιρετήσει με ένα λουλούδι και να τιμήσει τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Η κηδεία του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου θα γίνει στις 14:00, ενώ η οικογένειά του έχει ζητήσει αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων στην Εθνική Τράπεζα, στον λογαριασμό 064/48000015.

Άλλωστε η αγάπη και η προσφορά του Δημήτρη Μητροπάνου σε όσους είχαν ανάγκη είναι γνωστή στους δικούς του ανθρώπους. Μόνο στους δικούς του ανθρώπους γιατί πάντα ήταν διακριτικός και δεν ήθελε να γνωρίζει κανείς ότι δίνει χρήματα, για να ανακουφίσει τον πόνο των συνανθρώπων του.

Δείτε τα συγκινητικά βίντεο από την κηδεία Μητροπάνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!