Εκλογές 2012 νέο γκάλοπ: εξωφρενική άνοδος Χρυσής Αυγής

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012; Ποια η εξωφρενική άνοδος της Χρυσής Αυγής;

Δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012 με στοιχεία που προκαλούν-σοκ στην Αχαΐα. Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης για το μάθημα της «Στατιστικής των Επιχειρήσεων» διεξάγουν πανελλαδική έρευνα που ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου.

Ειδικά για την Αχαΐα, για το διάστημα 26 Μαρτίου-3 Απριλίου, έχουν συγκεντρωθεί 280 απαντήσεις (53% γυναίκες, 47% άνδρες). Από τις απαντήσεις του γκάλοπ για τις εκλογές 2012 προκύπτει ότι η πολιτική κατάσταση στην Αχαϊα είναι εξαιρετικά ρευστή.

Όπως προκύπτει από το γράφημα του γκάλοπ για τις εκλογές 2012 μόνο το 48,6% των πολιτών έχει αποφασίσει ποιο κόμμα θα ψηφίσει. Το 30,7% δηλώνει ότι θα απέχει και δε θα πάει να ψηφίσει, ενώ το 20,7% δηλώνει ότι θα συμμετέχει στις εκλογές αλλά δεν έχει κατασταλλάξει για το τι θα ψηφίσει.

Από την πρόθεση ψήφου, με αντίστοιχη αναγωγή σύμφωνα με την παράσταση νίκης, προκύπτει ότι πέντε κόμματα διεκδικούν με ίσους όρους την πρωτιά στην Αχαΐα. Ελαφρύ προβάδισμα έχει η ΝΔ με 13,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 13%, η ΔΗΜΑΡ με 12,5%, το ΠΑΣΟΚ με 10,9% και το ΚΚΕ με 9,9%.

Αξιοσημείωτα είναι τα πολύ υψηλά ποσοστά της δημοσκόπησης για τις εκλογές 2012 που εμφανίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με εξωφρενική άνοδο παίρνοντας ποσοστό 8,9%. Επίσης υψηλά ποσοστά έχουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι 8,3% όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,3%.

Δείτε ποια κόμματα είναι ισόπαλα σε δημοσκόπηση της Μetron Analysis.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

10 Σχόλια

  1. οι καταδικασμένοι και οι υπόδικοι για εγκλήματα του κοινού Ποινικού
    Δικαίου, ενδεχομένως, δεν έχουν θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο…
    Αλλά, με τους στυγνούς προδότες και μισέλληνες, που στέλνουμε στην Ελληνική (!) Βουλή, τόσα χρόνια, τί γίνεται;;;;

  2. Basika filtate salonikie prepei na e3igisoume stous 65+ oti psifizoun gia ta PAIDIA tous kai ta EGGONIA tous kai oxi gia tote(prin 50 xronia) pou voleftikan apo tous idious malakes pou twra prospa8in na tous 8apsoun.
    Kai oi ellines distixws eimaste ligo ili8ioi.Eimaste perissoteroi alla den mporoume na sinergastoume.. ean mporousame na katastala3oume se kapoio komma ektos tou gamwpasok kai tis Nd,,as poume kapoio A.E,Epam,Siriza i den 3erw ti allo..tote ta pososta 8a itan 40%+

  3. Έχω βαρεθεί την λάσπη που ρίχνουν στην Χρυσή Αυγή τόσα χρόνια αυτοί που δεν έκαναν το ελάχιστο για την πατρίδα τους… να υπηρετήσουν την θητεία τους στις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις… παίρνουν τρελόχαρτα και βάζουν υποψηφιότητα για την Βουλή… και εγώ που δεν φιλάω τον κώ…κανενός βολευτή, που υπηρετώ την θητεία μου κανονικά,που νοιάζομαι για το καλό της χώρας μου, που δεν εκμεταλλεύομαι κανέναν μαύρο-άσπρο -κοκκινο κιτρινο, που θέλω οι Ελληνες να μην μεταναστεύουν, θέλω οι Έλληνες να δουλεύουν στην χώρα τους, είμαι ο παράλογος; ο φασίστας;
    και αυτός που έφερε και κρατά παράνομα για φθηνό εργατικό δυναμικό τους μετανάστες ανασφάλιστους και δέκα δέκα σε ερείπια πως λέγεται; προοδευτικός; αριστερός; δημοκράτης;
    ζητώ να ζήσω στην χώρα μου. Να τηρούνται οι νόμοι του κράτους μου.
    Να είναι ΟΛΟΙ ίσοι απέναντι στο σύνταγμα και τους νόμους.
    Να έχουν δουλειά ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ και να έρχονται με αυστηρά κριτήρια και νόμιμα μετανάστες όπως συμβαίνει σε ΟΛΑ τα ανεπτυγμένα κράτη του κόσμου.
    Αν αυτά λέγονται φασισμός τότε ναι είμαι φασίστας και ότι άλλο θέλετε… και ναι η δημοκρατία είναι να μπορούν να διεκδικήσουν την ψήφο όλοι…….και να πούν ελεύθερα την γνώμη τους.
    Τώρα το ΚΚΕ και τα συναφή κόμματα δεν μπορούν να καταλάβουν την έννοια δημοκρατία…. και είναι φυσικό να μπερδεύουν ορισμένα πράγματα… αφού ονειρεύονται να καταλάβουν την εξουσία με επανάσταση και να “ταξιδέψουν” τους αντιφρονούντες τους σε στρατόπεδα “αναμόρφωσης”.
    Άντε καλές απεργίες και το νου σας μην πιάσει δουλειά κανένας Έλληνας…

  4. Οι φασιστες δεν εχουν θεση στην ελληνικη βουλη, οποιος ψηφίζει να τον εκπροσωπησουν καραφλες γερμανολαγνοι συμμορίτες είναι εμετικός υπάνθρωπος.

  5. Kai mono gia na do ta moutra tou tsipra otan apodothei o “Xairetismos” apo tin edra tis voulis axizei ton kopo

  6. PREPEI NA EKSIGISOYME SE KAPOIOYS MEGALITEROYS ANO TON 65 OTI TA DYO ALOTE “MEGALA” KOMATA TOYS THELOYN STO XOMA.KAI EKSIGOUME.EXOYN ANTIKATASTISEI TA PROTOTIPA FARMAKA POY PERNOYN MEXRI TORA KAPOIOI ME TA LEGOMENA GENOSIMA POY NA MIN KOROIDEYOMASTE DEN EINAI AYTA POU PREPEI PRAGMATIKA NA PAROYN OI ANUROPOI GIA TO PROVLIMA POU ANTIMETOPIZOYN ME APOTELESMA (AN DEN EXOYN TIN OIKOMIKH EYXEREIA NA PAROYN TA SOSTA POY PREPEI)KAPOIOI ARKETOI THA ELEGA NA PETHANOYN OPOTE AMESOS TO AGAPITO KOINONIKO KRATOS MAS NA “GLITOSEI”TA LEYTA POY DINEI GIA SYNTAKSIS KAI TA LEYTA POU DINEI GIA FARMAKA(ME NA ZPARO DYO TRIGONIA)STOYS AXRISTOYS PLEOYN GIA AYTOYS MH PARAGOGIKOYS GERONTES

  7. οσο για τη κυρια μπακογιαννη,ευχομαι να μεινει οριστικα απεξω,να τιμωρηθει οπως χρονια τωρα τιμωρει τη θρακη ως υπουργος εξωτερικων.

  8. η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρεπει να μπει στη βουλη,μακαρι να ειναι τοσο σκληροπυρηνικοι οσο ακουγονται,τουλαχιστον στη θρακη θα σταμτησουν τις ορδες των μουσουλμανων που λυμαινονται εδω και δεκαετιες τα μερη μας.

  9. ειμαστε πολλοι και ειναι λιγοι.αν το καταλαβουμε αυτο ολα θα αλλαξουν

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines