Oι Αγανακτισμένοι: ταινία, trailer, download

Τι υπόθεση έχει το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ οι Αγανακτισμένοι-Indignados; Δείτε το trailer και τις κριτικές της ταινίας οι Αγανακτισμένοι.

Με έμπνευση από το μπεστ σέλερ «Αγανακτήστε!» του διπλωμάτη και συγγραφέα Στεφάν Εσέλ και συνδυάζοντας μυθοπλασία, ο Τόνι Γκάτλιφ αναδεικνύει στην ταινία Οι αγανακτισμένοι την κοινωνική παθογένεια, το οικονομικό αδιέξοδο και το αβέβαιο πεπρωμένο της Ευρώπης.

Ποια η υπόθεση της ταινίας Οι Αγανακτισμένοι;

H ταινία οι Αγανακτισμένοι αποτελεί μια μαρτυρία για ό,τι συμβαίνει σήμερα και μας βάζει βαθιά μέσα στη δυνατή και χειροπιαστή πραγματικότητα μιας εξεγερμένης Ευρώπης. Στην καρδιά της επικαιρότητας, στον πυρήνα των κινημάτων των αγανακτισμένων, ανακαλύπτουμε μέσα από τη ματιά και το ταξίδι της Betty, μιας νεαρής αφρικανής λαθρομετανάστριας, άντρες και γυναίκες που ξεσηκώνονται απέναντι σε ένα σύστημα με μόνο τους σκοπό να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Η πρεμιέρα της ταινίας-ντοκιμαντέρ Οι Αγανακτισμένοι είναι στις 5 Απριλίου 2012.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Οι Αγανακτισμένοι:

Διαβάστε τις κριτικές της ταινίας οι Αγανακτισμένοι:

«Η δραματοποιημένη περιγραφή της εξεγερμένης Ευρώπης» – British Film Institute

«Ο Τόνι Γκάτλιφ αποτίει φόρο τιμής στο κίνημα των αγανακτισμένων» – Variety

«Ένα ντοκιμαντέρ με δραματοποιημένα στοιχεία γεμάτα δράση» – Berlin Film Review

«Η ταινία του Γκάτλιφ μοιάζει με παζλ που συνδέει τα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα» – Mikan Queen Reviews

«Κινηματογραφώντας έθνη στο χείλος μιας γενικευμένης επανάστασης» – Flix.gr

Μεγάλο και εντονο είναι το ενδιαφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία Εξωτικό ξενοδοχείο Marigold και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!