Γάμος ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου: “Δεν θα πούμε όχι σε συνεργασία”

Τι “άνοιγμα” συνεργασίας έγινε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά από δηλώσεις σε προεκλογική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα;

Σε διαδικτυακή του συνέντευξη, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε για πρώτη φορά “άνοιγμα” συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

«Eάν εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε, συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, ξακαθαρίζοντας βέβαια ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν διαφορετική διαδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος έχει ήδη απαντήσει σε αυτή τη δήλωση. Συγκεκριμένα, ο Καμμένος έχει δηλώσει ότι θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια κυβερνητική πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων έχει πει κατά λέξη.

Ένας νέος (αντιμνημονιακός) έρωτας γεννιέται!

Διαβάστε τι αποκάλυψε η wikileaks για τις μυστικές σχέσεις Καμμένου-ΗΠΑ και ποια η ανύπαντρη μητέρα του παιδιού του Αλέξη Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.