Ποια είπε τη Βίκυ Σταμάτη «παλιοβλαχάρα, τσ…λάρα» [vid]

Ποια ήταν η γυναίκα που φώναξε “παλιοβλαχάρα, τσ…λάρα” στη νεαρή σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη στην Ευελπίδων;

Αίσθηση έκανε το σκληρό γιουχάρισμα με βαριές εκφράσεις στο πρόσωπο της Βίκυς Σταμάτη κατά την έξοδο της από την Ευελπίδων, όπου πήγε να απολογηθεί.

Προσερχόμενη στο ανακριτικό γραφείο, η Βίκυ Σταμάτη αποδοκιμάστηκε έντονα από μια γυναίκα παρευρισκόμενη στον χώρο.

“Παλιοβλαχάρα, τσ…λάρα. Για 260 εκατομμύρια ευρώ κόψανε τις επικουρικές συντάξεις. Παλιοβλαχάρα, τσ…λάρα!” ξεστόμισε η γυναίκα και η Βίκυ Σταμάτη έμεινε κάγκελο.

“Παρακαλώ, παρακαλώ” ακούστηκε να λέει μόνο η Βίκυ Σταμάτη που δεν μπορούσε να πιστέψει πώς από τα μεγαλεία στο Παρίσι και τη θέα της Ακρόπολης στο σπίτι της βρέθηκε να “λούζεται” με τέτοια επίθετα και μάλιστα σε δημόσιο χώρο με κάμερες.

Η Βίκυ Σταμάτη είχε κληθεί να λογοδοτήσει για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η Αρετή Τσοχατζοπούλου για το ακίνητο στο Κολωνάκι, που εμφανίζεται να αγόρασε το 2006 από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία, η οποία φαίνεται να το αγόρασε από ξένη off-shore που η ιδιοκτησία της αποδίδεται στον πρώην υπουργό.

Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες προς τη Βίκυ Σταμάτη για την περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που γιούχαρε τη Βίκυ Σταμάτη ήταν δικηγόρος που βρισκόταν τυχαία στην Ευελπίδων και μόλις είδε την όμορφη νεαρή σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου εξοργίστηκε.

Εντύπωση πάντως προκαλεί οτι η δικηγόρος ακούγεται να είναι η μόνη που αποδοκιμάζει τη Βίκυ Σταμάτη, με τους υπόλοιπους γύρω της να παραμένουν σιωπηλοί.

Διαβάστε ποια είναι η Βίκυ Σταμάτη και πώς η Βίκυ Σταμάτη εγκατέλειψε τον Άκη στα δύσκολα της υπόθεσης με τις μίζες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.