Ποιος διευθύνων σύμβουλος μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου συνελήφθη

Ποιος είναι ο διευθύνων σύμβουλος ενός από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους; Για ποιον λόγο ακριβώς συνελήφθη;

Ο 45χρονος Νικόλαος Γρηγοριάδης, διευθύνων σύμβουλος της G-Hotels, ενός από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της Βόρειας Ελλάδας, που έχει στο δυναμικό του πέντε μεγάλα συγκροτήματα στη Χαλκιδική, συνελήφθη λόγω μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ για χρονικό διάστημα 15 μηνών, συνολικού ύψους άνω του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Νικόλαος Γρηγοριάδης, διευθύνων σύμβουλος των εταιριών με τις επωνυμίες «Τουριστικά Συγκροτήματα Ελλάδος Α.Ε.» και «Τορωναίος Κόλπος Α.Ε.», συνελήφθη στην Καλλιθέα Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Α.Τ. Κασσανδρείας. Το συνολικό ύψος του χρέους των δύο εταιριών ανέρχεται στο ποσό του 1.372.317,78 ευρώ, και προέρχεται από τη μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ για το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2010 ως τον Οκτώβριο του 2011.

Ο Νικόλαος Γρηγοριάδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες που αφορούν στις διατάξεις των άρθρων 1 παρ.1, 2 και 6 του Α.Ν. 86/1969, όπως ισχύει μετά την τροποποίηση με το άρθρο 22 παρ.1 του Ν.4032/2012. Ο όμιλος G-Hotels έχει τη διαχείριση ενός 5άστερου ξενοδοχείου (Theophano Imperial Palace), τριών 4άστερων (Athos Palace, Pallini Beach, Simantro Beach) και ενός ξενοδοχείου 3 αστέρων (Macedonian Sun), με συνολική δυναμικότητα 1.600 κλινών.

Διαβάστε γιατί συνελήφθη ο Θανάσης Λάλας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.