Άγριο ξύλο Παναθηναϊκού – Γαλατασαράι. Ρεζίλι [video]

Τι συνέβη στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην πλατεία Ταξίμ ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και οπαδούς της Γαλατασαράι;

Τα επεισόδια στην Τουρκία δυστυχώς δεν έχουν τέλος. Εκτός από τις “μάχες” οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι “πράσινοι” συγκρούστηκαν και με οπαδούς της Γαλατάσαραϊ στην πλατεία Ταξίμ.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα γύρω στις 17:00, έξω από ένα υποκατάστημα της Burger King! Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν… τραπέζια, καρέκλες και ό,τι έβλεπαν μπροστά τους ενώ σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε, Έλληνες και Τούρκοι φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα. Αμέσως μετά οι υπάλληλοι του… φαστφουντάδικου αναγκάστηκαν να κατεβάσουν τα ρολλά.

Η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και μάνικες με νερό κατά των οπαδών της Γαλατασαράι για να περιορίσει τα επεισόδια. Οι τούρκικες αρχές δεν χρησιμοποίησαν βία κατά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, για ευνόητους λόγους αφού δεν θέλουν να αμαυρωθεί η εικόνα του κράτους. Η Αστυνομία περικύκλωσε τους Έλληνες οπαδούς και τους περιόρισε στον σταθμό του Μετρό και τους έστειλε μακριά από την πλατεία Ταξίμ.

Δείτε το βίντεο με τα σοβαρά επεισόδια των οπαδών Παναθηναϊκού και οπαδούς της Γαλατασαράι:

Διαβάστε γιατί υπήρχε ραντεβού εκδίκησης στα επεισόδια του ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.