Πανελλήνιες 2012 Bιολογία-Μαθηματικά: εκτιμήσεις για αποτελέσματα

Διαβάστε τις εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα στις Πανελλήνιες 2012 στα μαθήματα Βιολογία και Μαθηματικά Γενικής. Ποια η αξιολόγηση των μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2012;

Oμαλά κύλησαν σήμερα οι Πανελλήνιες 2012 για χιλιάδες υποψηφίους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τέσσερα μαθήματα γενικής παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία, Φυσική και Βιολογία).

Ευκολότερα από τις προηγούμενες χρονιές ήταν τα θέματα στα Μαθηματικά στις Πανελλήνιες 2012 τα οποία είναι σημαντικό και κρίσιμο μάθημα για εκείνους που επιδιώκουν την εισαγωγή τους σε οικονομικά τμήματα.

Ομως, στην Βιολογία, σύμφωνα με καθηγητές, το θέμα Δ2, που ζητούσε από τους υποψηφίους να προσδιορίσουν εικόνες του νέφους της Αθήνας σε διαφορετικές ώρες της ημέρας κρίνεται από βιολόγους ως αμφιλεγόμενο και πιθανολογείται ότι μπορεί να δυσκόλεψε πολλούς μαθητές στις Πανελλήνιες 2012.

Στην Ιστορία και τη Φυσική στις Πανελλήνιες 2012, τα θέματα ήταν αναμενόμενης δυσκολίας και δεν παρουσίασαν προβλήματα ή ασάφειες.

Την Παρασκευή οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2012 επιστρέφουν στα θρανία διαγωνιζόμενοι στη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, δύο κύκλων, αλλά και στη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Διαβάστε τα θέματα, τις απαντήσεις και τις λύσεις της Βιολογίας Γενικής αλλά και των Μαθηματικών Γενικής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

20 Σχόλια

  1. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ.ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ 1 ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ .ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΟΛΑ Κ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ.ΤΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΕΙΑ?

  2. μονο και μονο που μπαινεις με το ονομα παοκ στην συζητηση καταλαβαινω το επιπεδο της μορφωσης σου (αλλωστε ισχυει το παοκ θρησκεια δυσλεξια),επιπλεον δεν μπορεις να μιλας για τα μαθηματικα γιατι εδινες βιολογια (αν δινεις πανελληνιες).Και κατι τελευταιο εσυ που ουτε ελληνικα δεν ξερεις να μιλας αν εγραψες 18 στην βιολογια τοτε και ο παοκ θα παρει πρωταθλημα.Και απο οτι φαινεται το κολλημα για τους πολυτεκνους εσυ το εχεις γιατι προφανως θα βγαλεις 7000 και ουτε και θα μπεις σε πανεπιστημιο αυτη ειναι η αδικια τουβλα σαν και εσενα να περναν σε πανεπηστιμια επειδη ο πατερας σου ειναι καρπερος.Γιατι αν το κρατος ηταν σωστο στους πολυτεκνους θα εδινε επιδοματα και θεσεις στις εστιες των πανεπηστιμιων και οχι τζαμπα μορια.

  3. χαχα τι να ξεχωρισει μωρε? Τα θεματα στην φυσικη ηταν για διανοιες και δεν γινοταν να ξεχωρισουν οι καλοι απο τους μετριους και απο τους κακους.. γι’αυτο μην λες..βλακειες!!!! εεε μαλλον αφου διαβαζες 2 ωρες την μερα και πηρες 18 εισαι ιδιοφυια !!!

  4. Kai elega den 8a bro ala kolozwa

    Re KAFROI ti duskola kai malakies epidi den grapsate kala?
    Egw edina biologia kai ta 8emata mou fanikan paixnidaki
    Ka8iste kai klapste twra pou fagate ola ta lefta twn goniwn sas gia frontistiria kai den grapsate tipota
    Kai sto katw katw an ta 8emata itan eukola oloi giatroi 8a ginomastan
    ZWA!!!
    A kai kati alo ante kai meta tis panellhnies pante klapste gia tous triteknous kai tous poluteknous pou sas kleboun tis 8eseis
    ZWA!!!
    To upourgio fteei pou 8elei na 3exorisei tous kalous apo tous kakous ma8ites?
    nai re man diabazes enan xrwno mprabo sou kai STA @@ M egw ftew p esu den ta katalabeneis???
    Peite m twra oti ftew kai egw p sas krazw p enw diabaza 2 wres tin mera piga kai egrapsa 18

    KOLOZWA

  5. έλεος πια με το <> των μαθητων που πέφτει κάθε χρόνο απο τα θέματα ανεβασμένης δυσκολίας..οι πανελλήνιες είναι ουσιαστικά διαγωνισμός στον οποίο ξεχωρίζουν οι καλύτεροι, ανεξαρτήτως της δυσκολίας των θεματων, και όχι το κυνήγι των άριστων βαθμολογιών..
    αυτή είναι η Ελλάδα της αιώνιας ματαιοδοξίας..

  6. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά.Τα θέματα των μαθηματικών Κατεύθυνσης ήταν για 4 ώρες τουλάχιστον αν δεν είσαι ρομπότ και άπειρης δυσκολίας.Μπράβο,καταφέρατε να ρίξετε το ηθικό και σε όσους είχαμε πάει πολύ καλά στα προηγούμενα.
    Είστε για λύπηση.Ντροπή σε όσους βάλανε τα θέματα στόχος των οποίων ήταν να μας χαντακώσουν.Τα καταφέρατε

  7. θελατε να εξοντώσετε ηθικά τα παιδιά και τα καταφέρατε κύριοι του Υπουργίου παιδείας. Το θέμα Δ2 της βιολογίας ήταν άπαικτο πως να συνεχίσουν μετά, με τι κουράγιο. αίσχος και ντροπή!!!!!!

  8. Το Υπουργείο μας για άλλη μια φορά δείχνει το πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι.Υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες που έβλεπαν μέχρι πριν λίγο καιρό τις Πανελλήνιες ως ευκαιρία για τα παιδιά τους για ένα καλύτερο μέλλον.Συγχαρητήρια που τους στερήσατε την ελπίδα και τα όνειρα.Εν καιρώ κρίσης και βαθειάς ύφεσης βάλανε τα πιο δύσκολα θέματα μέχρι τώρα στερώντας σε πολλούς υποψηφίους την ευκαιρία τους.Θα ήθελα να μπαίνατε στη θέση μας και να βγαίνατε από τις τάξεις βλέποντας τους συμμαθητές σας να κλαίνε.Ξεπεράσατε τα όρια της ανοησίας και της αδιαφορίας

  9. to thema einai pws tha eprepe n a ntrepontai! tosoi kopoi mias oloklhrhs xronias pou katastrepsame thn psuxologia mas apo to anxos k erxontai etsi ena prwino k ta dualuoun me themata aluta! duskola gia tous polu kalous gia tous metrious k oxi kalous dld den uparxei moira?? NTROPH einai k kathightes tha prepe na gnwrizoun thn thesh mas k na mas katalavainoun! edw oi idoi dn mporoun na ta lusoun…

  10. viologia d2 palouki.d1 poio prosito,genika gia polu kalous mathhtes.eixe kai ligo krish.otan dn mporoun na apofasisoun oi kathightes thn apanthsh,poso mallon emeis pou mas paideuei h xora auth.giati;;;

  11. Επιπροσθέτως, στο θέμα βιολογίας Γ.Π. για τα αστικά λύματα, η δευτερεύουσα”θεωρώντας πως δεν ρυπαίνει” είναι κάτι παραπάνω από διφορούμενη διότι μπορεί να οδηγήσει τον εξεταζόμενο στη σκέψη πως λόγω του ρεύματος του ποταμού δεν ευνοείται η δημιουργία ευτροφισμού κατά μήκος της ροής του!!!! Ποιος ο λόγος να προστεθεί η εν λόγω δευτερεύουσα πρόταση στο συγκεκριμένο θέμα? Για να προκαλέσει σύγχυση και να ακυρώσει τις επίπονες προσπάθειες των παιδιών?

  12. παιδια φετος τα θεματα ηταν εξισου δυσκολα για ενα μαθημα το οποιο ειναι γενικης παιδειας και επιλεγεται απο ολες τις κατευθυνσεις.συγκεκριμενα το 4ο θεμα ηταν θεμα κατευθυνσης και οχι γενικης παιδειας.το 2ο και το 3ο θεμα ας πουμε ηταν πιο βατα σε σχεση με περυσι,οπου υπηρχαν ασαφειες.Καλη συνεχεια σε ολους τους υποψηφιους.

  13. Παιδια μαθηματικα ηταν βατα τα θεματα,αλλα φυσικα και δεν λεγονται ευκολα…και το κακο ειναι οτι δεν σκευφτηκαν την θεωριτικη κατευθυνση,οχι μονο στα μαθηματικα αλλα και στην βιολογια που εδινα εγω(ειμαι μαθητης θετικης)…τελος παντων και στη βιολογια πιστευω ειχαν πολλες ασαφιες,παρα δυσκολιες…θα δειξει ο μεσος ορος αποτελεσματων !

  14. τα θεματα μαθηματικα μπορει να ηταν ευκολοτερα απο τα περσινα,αλλα ευκολα δεν τα λες με τιποτα.και η φυσικη γενικης απο ο,τι ακουσα απο φιλους μου που εδιναν ηταν η πρωτη φορα που μπηκαν τοσο δυσκολα.οσο για τη βιολογια απο αυτα που ακουσα απο τουσ αμεσσα ενδιαφερομενους εχετε απολυτο δικιο.

  15. και επισης καλο θα ηταν αν ανεφερθει πως ενω ζητηθηκαν διευκρινισεις απο το υπουργειο παιδειας εκεινο απαντησε πως δεν θα δωθει καμια διευκρινιση..αυτο δειχνει ποσο ενδιαφερονται για τους μαθητες..το στυλ τους ειναι ιδιο με το περσινο και σκοπος τους να υποβαθμισουν το παρον συστημα για να προωθησουν το αλλο..μπραβο υπουργειο παιδειας καταφερες να μας καταστρεψεις και φετος..

  16. pws einai dunaton na lete pws ta 8emata twn ma8hmatikwn htan eukolotera apo ta persina otan ka8hghtes ma8hmatikwn lene oti eixan au3hmenh duskolia kai pws oi kala diavasmenoi ma8htesegrafanapo 21 mexri 14??mhpws 8a prepei prin vgalete dika sas sumperasmata gia to an htan eukola h oxi ta 8emata na pernousate apo ta e3etastika kentra kai na akousete apopsis ma8htwn??giati ta fetina 8emata htan ston idio va8mo diskolias me ta persina kai oi ma8htes den exoun grapsei kala opws kai sthn viologia..

  17. Ντροπή να θεωρούνται αυτα τα θεματα ”ευκολα”! Και μαλιστα πιο εύκολα απο προηγούμενες χρονιές??? Χτες καποια παιδια εχασαν 2000 μορια με αυτο που εγινε! και το περναμε ετσι? Ελεος δηλαδη..Ευχομαι απλα να τα καταφέρουν τα παιδια γιατι στο υπουργειο βλακειας δεν ξερουν τι τους γινεται!

  18. θα πει καποιοσ απο το υπουργειο τι θα γινει με την ασκηση Δ1 στο θεμα τησ βιολογιασ ποιο ειναι το σωστο? εχουν τρελλανει τα παιδια ντροπη τουσ!!!

  19. για τα μαθηματικα,οι περισσοτεροι μαθητες δηλωσαν δυσαρεστημενοι τοσο με τα θεματα οσο και με την αποδοση τους.τελικα,εστω οτι βαθμολογειται η δυσκολια τους στα 10 ως θεματα,τι βαθμο θα βαζατε?

  20. Τι εύκολα στα μαθηματικά γενικής ρε?μας δουλεύετε?εμάς πρέπει να ρωτήσετε πως μας φάνηκαν. Αρχίσατε την προπαγάνδα πάλι για να ανεβασετε τις βάσεις..μπράβο συγχαρητήρια στο “υπουργείο παιδειας”……

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines