Βουλευτικές Εκλογές 2012: τα προβλήματα στις κάλπες

Σε ποια μέρη της Ελλάδας παρουσιάστηκαν προβλήματα στις βουλευτικές εκλογές 2012; Tι προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές 2012;

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου και εξελίσσεται ομαλά για τις εκλογές 2012.

Μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν στις βουλευτικές εκλογές 2012 σε όλους τους νομούς, λόγω της απροθυμίας των πολιτών να παρουσιαστούν και να αναλάβουν τα καθήκοντά τους ως μέλη των εφορευτικών.

Τα περισσότερα προβλήματα στις βουλευτικές εκλογές 2012 εντοπίζονται στη Μεσσηνία και την Αρκαδία, όπου σε πολλά τμήματα δεν παρουσιάστηκε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, ενώ στην Αργολίδα προβλήματα παρουσιάστηκαν μόνο σε τρία-τέσσερα εκλογικά τμήματα.

Οι κάτοικοι στο Πετρωτό Τρικάλων αποφάσισαν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία στις βουλευτικές εκλογές 2012. Διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση του τετραθέσιου σχολείου τους σε διθέσιο. Στο Ροποτό Τρικάλων στο σχολείο παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας και οι κάλπες αναμένεται να στηθούν στο καφενείο.

Στον Αη Στράτη οι κάτοικοι αντιδρούν για τα ακτοπλοικά δρομολόγια και λένε οτι πιθανότατα θα απέχουν απο τη διαδικασία των βουλευτικών εκλογών 2012.

Με μικροπροβλήματα αξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στα 1.565 εκλογικά τμήματα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονται στις θέσεις τους, αλλά καταγράφονται αρκετές απουσίες μελών των εφορευτικών επιτροπών.

Το μόνο πρόβλημα υπήρξε στο 357 εκλογικό τμήμα της Ηλείας, στον Πύργο, όπου δεν υπήρχε κάλπη. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι ζήτημα χρόνου η αποστολή της κάλπης και η έναρξη της εκλογικής διαδικασίας για τις βουλευτικές εκλογές 2012. Επίσης, σε κάποιες κοινότητες της Ηλείας τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν με καθυστέρηση λίγων λεπτών.

Στην Έδεσσα αρκετοί από τους 700 κατοίκους μεγάλου χωριού, παρέδωσαν τις ταυτότητές τους, αποφασίζοντας να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές 2012.

Υπό κατάληψη βρίσκονται δύο μεγάλα εκλογικά τμήματα των Λιαπάδων, στην Κέρκυρα για τις βουλευτικές εκλογές 2012. Σε πολλά εκλογικά τμήματα στην Κρήτη, κυρίως στην πόλη του Ηρακλείου, δεν προσήλθε ούτε ένα μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής.

Διαβάστε τι χρειάζεστε για να ψηφίσετε στις βουλευτικές εκλογές 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.