#

Γιατί η Bild τα έβαλε με τον Γιώργο Τράγκα

Γιατί η γνωστή γερμανική εφημερίδα Bild τα έβαλε τον Γιώργο Τράγκα; Τι ανέφερε για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας Γερμανίας;

Ο Γιώργος Τράγκας φιγουράρει σήμερα στην Bild, που συνεχίζει τα -πιο κίτρινα δεν γίνεται- δημοσιεύματα με αφορμή τον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας με την Γερμανία.

«Η ελληνική ομάδα δεν έχει τίποτα εναντίον του γερμανικού λαού, αλλά πολλά εναντίον της πολιτικής της κυρίας Μέρκελ», γράφει η εφημερίδα και μιλά για τον Έλληνα δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα που στις τηλεοπτικές του αναφορές επικρίνει την καγκελάριο. «Η Μέρκελ ίσως δεν είναι ένας νέος Χίτλερ, αλλά είναι οι ίδιες μέθοδοι, η ίδια ψυχολογία. Η Μέρκελ θέλει να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, όπως η ίδια επιθυμεί. Είναι ασέβεια. Πιστεύω ότι στην Ευρώπη σύντομα θα απαλλαγούμε από την κυρία Μέρκελ η Καγκελάριος κάνει έναν οικονομικό πόλεμο εναντίον μας. Πολλοί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα λιμοκτονήσουν».

Παράλληλα, η Bild δημοσιεύει τίτλους εφημερίδων για το αποψινό παιχνίδι, αναφέροντας πως και οι Έλληνες του δίνουν πολιτική διάσταση.

Πάντως, η γερμανική εφημερίδα Bild το έριξε και σήμερα το φαρμάκι της: «αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε», τιτλοφορείται άρθρο της.

Διαβάστε γιατί η Bild αγόρασε ελληνικά ομόλογα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!