Euro 2012 Πρόγραμμα Ελλάδα: πότε ξεκινά

Ποιο το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου στο Euro 2012 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας-Ουκρανίας;

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα βατό αν συνυπολογιστούν και οι αντίπαλοι της. H Εθνική Ελλάδος ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Euro 2012 με μία εκ των διοργανωτριών, την Πολωνία. Ο αγώνας θα διεξαχθή στην Βαρσοβία την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 19:00.

Στη συνέχεια, η Εθνική Ελλάδος στις 12 Ιουνίου θα ταξιδέψει στο Βρότσλαβ για την αναμέτρηση με την Τσεχία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:00.

Tέλος, η Εθνική Ελλάδος θα επιστρέψει στις 16 Ιουνίου στη Βαρσοβία για την αναμέτρηση με τη Ρωσία στις 21:45.

Βέβαια υπάρχει σοβαρός κίνδυνος το πρόγραμμα του Εuro 2012 να τιναχτεί στον αέρα. Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να αναβληθεί ο αγώνας της Ελλάδας με την Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012. Και αυτό γιατί το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας κινδυνεύει να κατεβάσει ρολά από την απεργία των εργαζομένων!

Όπως έχει γίνει γνωστό το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η πρεμιέρα του Euro 2012, θα γεμίσει από 6000 περίπου ανθρώπους όπου και θα διαμαρτυρηθούν για την μη αποπληρωμή των μισθών τους με το συνολικό ποσό να φτάνει στα 100 εκατ.!

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι εάν δεν πάρουν εγγυήσεις ότι θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους, τότε θα προβούν σε σκληρότερες ενέργιες που θα βάλουν σε κίνδυνο την διοργάνωση! Μάλιστα, όπως αναφέρουν θα κατεβάσουν ρολά την Παρασκευή την ημέρα που ανοίγει αυλαία το Euro 2012 κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για το παιχνίδι της Εθνικής Eλλάδος ε την Πολωνία!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.