#

Συγκλονιστική ομολογία Γιώργου Παπαδάκη on air [video]

Δείτε στο βίντεο τι είπε στην ειλικρινής ομολογία του ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Πρωινού ΑΝΤ1.

Αίσθηση προκαλούν τα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στο Πρωινό ΑΝΤ1, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, για τα χρήματα που έχει βγάλει ο ίδιος “διαχειριζόμενος τη μιζέρια των Ελλήνων”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης πριν δώσει το λόγο στους καλεσμένους του πολιτικούς, για να ολοκληρώσουν, θέλησε να κάνει μια αυτοκριτική και ξεκίνησε λέγοντας: “Τα καθημερινά προβλήματα είναι αυτά που διαχειρίζεται η τηλεόραση και της έκανε καλό. Σε έναν από αυτούς που έκανε καλό 21 χρόνια και νιώθω την ανάγκη να το πω, είμαι κι εγώ”.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε πιο συγκεκριμένος και με μια διάθεση αυτοκριτικής, είπε: Έκανα άλλα δύο παιδιά, έκανα ένα ωραίο σπίτι, πήρα ένα μεγάλο μισθό διαχειριζόμενος τη μιζέρια των Ελλήνων. Αυτοκριτικά, ίσως και συμβολικά σήμερα -και ας το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει- λέω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα που εγώ ήμουν ευτυχισμένος, διαχειριζόμενος τη μιζέρια των Ελλήνων, αλλά με ειλικρίνια. Δεν θα το ήθελα να το ξανακάνω στη ζωή μου αυτό το πράγμα. Νιώθω τύψεις που το έχω κάνει”.

Δείτε το βίντεο με την ομολογία του Γιώργου Παπαδάκη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!