#

Σταματίνα Τσιμτσιλή: σε ποιο κανάλι μετακομίζει

Σε ποιο κανάλι μετακομίζει η γνωστή παρουσίαστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή; Ποιος ο κεντρικός ρόλος της στο πρόγραμμα του καναλιού;

“Κλείδωσαν” τα πρόσωπα για το καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1, μετξύ αυτών και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μετά από πολλές συζητήσεις, επαφές, σχόλια, εικασίες κ.λπ. η εκπομπή που θα πάρει τη σκυτάλη από το Γιώργο Παπαδάκη αλλά και από το δίδυμο Φερεντίνου-Χρηστίδου είναι έτοιμη να μας πει “καλημέρα” στις 9 Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη εκπομπή, που θα παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα αρθρώνεται σε δύο διαφορετικές ενότητες: από τις 7 το πρωί και μέχρι τις 9.30 η ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη (Ντόρα Κουτροκόη, Ντίνος Σιωμόπουλος και Χριστίνα Τσιόκρη – χωρίς να είναι σαφές ποιος θα είναι κεντρικός παρουσιαστής) θα καλημερίζουν το κοινό με ρεπορτάζ επικαιρότητας, πολιτική ενημέρωση, οικονομικά και χρηστικά θέματα κ.λπ.

Στη συνέχεια από τις 9.30-12 στο πρωϊνό του ΑΝΤ1, το τιμόνι της εκπομπής θα περνάει στη Σταματίνα Τσιμτσιλή που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από ένα χρόνο, για να παρουσιάσει μια “χαλαρή” entertainement ενότητα που θα περιλαμβάνει ζώδια, μαγειρική , gossip και καλοκαιρινά θέματα.

Δείτε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν και μετά τις πλαστικές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!