#

Επιχειρηματίας αυτοκτονεί μέσα στο δικαστήριο μετά την απόφαση

Διαβάστε για έναν 53χρονο επιχειρηματία ο οποίος έπειτα από την καταδικαστική απόφαση αυτοκτόνησε στα δικαστήρια μπροστά στα μάτια των δικαστών.

Ένας 53χρονος επιχειρηματίας δεν άντεξε στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης και αυτοκτόνησε του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συγγενών του και των δικαστών.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας της Wall Street, αυτοκτόνησε μέσα στο δικαστήριο, έκρυψε για λίγο το πρόσωπό του, έβαλε ένα χάπι στο στόμα του και το κατάπιε πίνοντας νερό από ένα πλαστικό μπουκάλι που είχε μαζί του, ενώ οι κάμερες κατέγραψαν λεπτό προς λεπτό το περιστατικό.

Το δράμα του 53χρονου επιχειρηματία ξεκινάει στις 5 Ιουλίου του 2009 όταν η υπερπολυτελής έπαυλή του έγινε στάχτη.

Ο ίδιος στο δικαστήριο υποστήριξε ότι σώθηκε από θαύμα καταφέρνοντας να βγει από το φλεγόμενο σπίτι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, χρησιμοποιώντας μια σχοινένια σκάλα που υπήρχε στον δεύτερο όροφο και φορώντας στολή καταδύσεων.

Ενώ ο επιχειρηματίας μετά από αυτή την περιπετειά του περίμενε να αποζημιωθεί για την καταστροφή της έπαυλης του, εναντίον του κατατέθηκε μήνυση για εμπρησμό από την ασφαλιστική εταιρεία που θα τον αποζημίωνε.

Τρία χρόνια αργότερα, το δικαστήριο έκρινε τον 53χρονο ένοχο για την φωτιά στην έπαυλή του με ποινή για τον επιχειρηματία 16 χρόνια φυλάκισης.

Διαβάστε για την αυτοκτονία του 52χρονου αδερφού του Λάμπη Λιβιεράτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!