Μενεγάκη με brazilian: oι σέξυ πόζες στον Ματέο

Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μπικίνι που τράβηξε η ίδια από τις διακοπές της. Πώς περνά η Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές της;

Η εκπομπή τελείωσε και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε πλέον τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το Σεπτέμβριο και ετοίμασε τις αποσκευές της για τον αγαπημένο της προορισμό.

Αυτός δεν είναι άλλος από τα Άχλα της Άνδρου. Λίγο πριν φύγει, έκανε τα ψώνια της Κηφισιά όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του OK!. Η Ελένη Μενεγάκη δεν ξεχνά τις αγαπημένες της συνήθειες.

Τώρα, που βρίσκεται στο νησί του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο. Καλοκαίρι χωρίς βουτιές στη θάλασσα δεν είναικαλοκαίριγια την παρουσιάστρια η οποία έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στα ελληνικά νησιά.

Πράγμα που απέδειξε και μέσα από το twitter της, τη νέα της αγαπημένη συνήθεια. Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε πρώτα μια φωτογραφίααπό την παραλία που κάνει τα μπάνια της σχολιάζοντας την ομορφια της χώρας μας.

Λίγες ώρες μετά ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία με την ίδια με μπικίνι να ατενίζει τη θάλασσα, γράφοντας:” Εγώ εδώ! Εσείς που είστε; Στείλτε φωτο και σεις! Φιλάκια”

Δείτε τις φωτογραφίες από τις διακοπές της και την Ελένη Μενεγάκη με μπικίνι:

Δείτε πώς είναι το σώμα της Ελένης Μενεγάκη με καυτό και σέξυ μπικίνι στην παραλία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!