#

Ποιοι ηθοποιοί είπαν όχι σε προσβλητικό reality για Ελλάδα

Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί είπαν όχι σε αμερικάνικο προσβλητικό reality για την Ελλάδα; Δείτε ποιοι Έλληνες ηθοποιοί είπαν όχι στο reality.

Βροντερό όχι είπαν οι έλληνες ηθοποιοί που ζουν, εργάζονται και κυνηγούν το όνειρο τους στο εξωτερικό. Ο Στράτος Τζώρτζογλου, Χρήστος Βασιλόπουλος, Μαρίνα Σόλωνος, Αλέξια και Κωνσταντίνος Ησαϊας, συναντήθηκαν με παραγωγό αμερικανικού δικτύου, ο οποίος προσπάθησε να τους πείσει να γυρίσουν ένα προκλητικό reality, στο οποίο οι Έλληνες , θα παρουσιάζονται ως καβγατζήδες, οι γυναίκες θα είναι ζηλιάρες, και οι «ζεν πρεμιέ» εριστικοί, να θάβει ο ένας τον άλλον.

Στο ραντεβού με τον παραγωγό πήγαν όλοι οι έλληνες ηθοποιοί, εκτός του Αλέξη Γεωργούλη, που εκείνο το διάστημα βρισκόταν στην Ελλάδα.

Με το που ο παραγωγός τους ανακοίνωσε το concept του reality και τους είπε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει νούμερα και να υπάρχει ίντριγκα, αμέσως αρνήθηκαν.

Μάλιστα, ο Στράτος Τζώρτζογλου, εξήγησε πως είπαν όχι, επειδή «θέλουμε να βγάλουμε την αλήθεια μας, αλλά δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλον εδώ. Δεν θέλαμε να έχουμε στο σπίτι τις αρνητικές στιγμές, ώστε ο παραγωγός να έχει την πλήρη άνεση να βγάλει τους Έλληνες καβγατζήδες, τις γυναίκες ζηλιάρες, και τους ζεν πρεμιέ ανεγκέφαλους που θάβει ο ένας τον άλλον».

Διαβάστε ποιοι διάσημοι καλλιτέχνες πουλάνε τα σπίτια την ακίνητη περιουσία τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!