Ευάγγελος Καλούσης: Η νέα ζωή του «δικαστή με τη μεζούρα»

Ποια η νέα ζωή του πρώην δικαστή Ευάγγελου Καλούση που καταδικάστηκε το 2008 σε κάθειρξη 20 ετών και δύο μηνών;

Τον Ιούλιο του 2008, ο πρώην δικαστής, Ευάγγελος Καλούσης, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 20 ετών και δύο μηνών χωρίς αναστολή για το “παραδικαστικό κύκλωμα” σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η ποινή του δικαστή Ευάγγελου Καλούση μειώθηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης, γεγονός που το επέτρεψε 5 μήνες πριν να αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “δημοκρατία”, το τελευταίο διάστημα εντοπίζεται στο Διαδίκτυο μια διαφήμιση με τη φωτογραφία του Ευάγγελου Καλούση, που προτρέπει όποιον χρήζει ανάγκη νομικής βοήθειας να απευθύνεται στα τηλέφωνα της νεοσύστατης εταιρίας “Κaloussis and Partners”.

Στην ιστοσελίδα της “Κaloussis and Partners” αναφέρεται ότι πρόκειται για ‘’μια νομική εταιρία εμπορικού χαρακτήρα, διηρημένη σε μερίδια, η λειτουργία της οποίας διέπεται από τις διατάξεις του Εμπορικού Κώδικα και από εκείνες της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 123/2006.

Παρέχει νομικές υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα που άπτονται όλων των βασικών κλάδων του ιδιωτικού δικαίου για θέματα που απασχολούν σε καθημερινή-και όχι μόνο- βάση οποιοδήποτε φυσικό η νομικό πρόσωπο.’’

Επίσης, τονίζεται πως η εν λόγω εταιρία “επικαλείται τη μακρόχρονη εμπειρία και νομική περιουσία του ιδρυτή και διευθυντή της Ευάγγελου Α. Καλούση” αλλά και “την επιστημονική κατάρτιση έγκριτων δικηγόρων και νομικών σε όλους τους κλάδους της Δικαιοσύνης”.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο γνωστός “δικαστής με τη μεζούρα” Ευάγγελος Καλούσης αυτοπαρουσιάζεται σήμερα ως ειδικός σε θέματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη.

Δείτε πώς δάσκαλος κακοποιούσε σεξουαλικά τις μαθήτριές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.