#

Εύβοια ξενοδοχεία: τα 9 καλύτερα ξενοδοχεία της Εύβοιας

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Εύβοια για όμορφες διακοπές; Διαβάστε τα 9 καλύτερα ξενοδοχεία στην Εύβοια.

Η Εύβοια έχει γραφικά χωριουδάκια σκαρφαλωμένα σε βουνοπλαγιές ή παραλίες με βαθυγάλαζα νερά για τις πρώτες βουτιές του χρόνου. Η Εύβοια πέρα από την πλούσια φυσική της ομορφιά έχει και ιστορικά αξιοθέατα και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά ή ακόμη και γαστρονομικές αναζητήσεις με ουζάκι και μεζέ πλάι στο κύμα. Η Εύβοια τα έχει όλα αυτά σε μεγάλες δόσεις, και διαθέτει επίσης το πλεονέκτημα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Ας δούμε τα 9 καλύτερα ξενοδοχεία της Εύβοιας:

1. To ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa Hotel στην Εύβοια αποτελεί ένα από τα καλύτερα. Μια κριτική του ξενοδοχείου αυτού στην Εύβοια:

Εξαιρετικό! Εξαιρετικά δαπανηρό αλλά αν αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες που σου προσφέρει δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για μοναδικές εμπειρίες και χαλάρωση..

2. To ξενοδοχείο της Εύβοιας Thalatta Seaside Hotel:

Το επιλέξαμε για μια σύντομη απόδραση του Σαββατοκύριακου και ήταν τέλειο. Πολύ περιποιημένο ξενοδοχείο, πάνω στην θάλασσα, με απεριόριστη θέα. Εξαιρετική αρχιτεκτονική του κτιρίου σε αρμονία με το τοπίο, άψογη αισθητική στους κοινόχρηστους χώρους.

3. To ξενοδοχείο DeAngelo Hotel Apartments της Εύβοιας:

Very good breakfast Daily cleaning Big pool very quiet Polite stuff The bungallows are very comfortable with 2 WCs

4. Το ξενοδοχείο Evia Hotel and Suites στην Εύβοια είναι χτισμένο στο λόφο πάνω από το Μαρμάρι και προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και στην πόλη. Το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και εστιατόριο που σερβίρει ελληνική κουζίνα.

5. Το Grand Bleu ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ερέτρια της Εύβοιας. Έχει άμεση πρόσβαση στην αμμώδη παραλία και διαθέτει μια μεγάλη εξωτερική πισίνα. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν 2 γήπεδα τένις και μίνι γκολφ. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

6. Το ξενοδοχείο Thalatta Seaside Hotel βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια. Το Thalatta Seaside Hotel 4 αστέρων βρίσκεται σε απόσταση 50μ. από την παραλία της Αγίας Άννας, στην Εύβοια, και προσφέρει σπα και πρωινό δίπλα στην πισίνα. Τα δωμάτια έχουν επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

7. Το ξενοδοχείο Valledi Village Hotel στην παραλία της Κύμης στην Εύβοια. Το Valledi Village Hotel προσφέρει θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, καθώς επίσης καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και δωρεάν Wi-Fi, ενώ απέχει 600μ. από την παραλία της Κύμης στην Εύβοια. Ακόμη, η ιδιοκτησία διαθέτει εστιατόριο και πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα.

8. Το ξενοδοχείο Club Med Γρεγολίμανο στην Αιδηψό της Εύβοιας.

9. Τέλος, το ξενοδοχείο Olympic Star Hotel στην Αμάρυνθο της Εύβοιας.

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Σκιάθο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!