Πράκτορας της CIA: “εξωγήινοι προσέκρουσαν στη γη”

Τι ανακάλυψε πρώην πράκτορας της CIA και δήλωσε ότι εξωγήινοι προσέκρουσαν στη γη; Διαβάστε τι είπε για την ύπαρξη εξωγήινων.

Ένας πρώην πράκτορας της CIA «έσπασε τη σιωπή» του σχετικά με το περιστατικό στο Ρόζγουελ του Νέου Μεξικού και την ύπαρξη εξωγήινων στην επέτειο των 65 χρόνων από την ημέρα εκείνη! Ο Τσέις Μπράντον που υπηρέτησε 25 χρόνια στην αμερικανική υπηρεσία τονίζει ότι το συμβάν συνέβη πραγματικά και ότι οι πληροφορίες είναι κρυμμένες σε ένα κουτί στο αρχηγείο της CIA.

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνομωσίας που έχουμε κατά καιρούς ακούσει, η πρόσκρουση ενός εξωγήινου ιπτάμενου σκάφους στην επιφάνεια της Γης είχε ως συνέπεια τα σώματα του πληρώματος να εξεταστούν εξονυχιστικά, ενώ η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για μια σειρά από ανθρώπινες κατασκευές.

«Υπάρχει μια καλά φυλαγμένη περιοχή στο αρχηγείο, όπου είδα ένα κουτί και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Είχε τη λέξη ‘Roswell’ πάνω του και μετά από μια σύντομη έρευνα το έβαλα στη θέση του σκεπτόμενος ότι όλα όσα είχαν γραφτεί ήταν πραγματικά» ανέφερε ο Μπράντον.

Συνεχίζοντας, ο πρώην πράκτορας της CIA δηλώνει κατηγορηματικά: «Δεν ήταν ένα αερόστατο για μελέτη καιρικών φαινομένων! Ήταν αυτό που οι άνθρωποι είχαν αναφέρει αρχικά – ένα σκάφος που δεν ερχόταν από αυτόν τον πλανήτη! Όσο για το περιεχόμενο, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι περιείχε έγγραφα και φωτογραφίες. Για μένα, όμως, αυτά τα στοιχεία ήταν η αδιαμφισβήτητη απόδειξη που επιβεβαίωνε τις μαρτυρίες τόσων ανθρώπων»!

Αξίζει να επισημάνουμε ότι αμέσως μετά το συμβάν που έγινε πριν από 65 χρόνια, οι στρατιωτικές Αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν: «Οι φήμες σχετικά με την ύπαρξη ιπτάμενου δίσκου έγιναν πραγματικότητα, καθώς ο αξιωματικός της μονάδας στο Ρόζγουελ έχει στην κατοχή του ένα τέτοιο αντικείμενο»!

Πριν περάσουν, όμως, 24 ώρες, οι Αρχές εξέδωσαν μια νέα ανακοίνωση, όπου τόνιζαν ότι ο δίσκος δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα αερόστατο για μελέτη καιρικών φαινομένων που προσέκρουσε στο έδαφος και ότι δεν πρόκειται για εξωγήινους.

Δείτε το βίντεο όπου εξωγήινοι επισκέπτονται τον Ερμή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.