Απίστευτο! Παρίστανε την ιδιαιτέρα του Καμίνη και άρπαζε χορηγίες

Διαβάστε για το απίστευτο περιστατικό με μια 49χρονη γυναίκα να παριστάνει την ιδιαιτέρα του Γιώργου Καμίνη και να αρπάζει χορηγίες.

Συνελήφθη η γυναίκα που προσποιούνταν ότι είναι ιδιαιτέρα γραμματέας του Γιώργου Καμίνη και ζητούσε δήθεν χορηγίες για πολιτιστικές εκδηλώσεις με αντάλλαγμα …φουλ σέρβις από το Δήμο. Η 49χρονη γυναίκα που επαγγέλλεται υπάλληλος της ΔΕΗ πιάστηκε στα πράσα από τους άνδρες της αστυνομίας, έπειτα από καταγγελία επιχειρηματία στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsit η 49χρονη υπάλληλος της ΔΕΗ ήταν αποσπασμένη στο Δήμο Αθηναίων μέχρι τις 31/12.2011. Έκτοτε προσέφερε στο Δήμο τις υπηρεσίες της εθελοντικά προφανώς γιατί είχε βρει την κότα που γεννά το χρυσό αυγό. Προσποιούμενη την ιδιαιτέρα γραμματέα του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη ζητούσε από επιχειρηματίες να της δώσουν χρήματα σαν χορηγία για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου με αντάλλαγμα “φουλ σέρβις” από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Από τον επιχειρηματία που διατηρεί κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι αρχικά ζήτησε 10.000 ευρώ. Όταν αυτός της είπε ότι δεν έχει αυτό το ποσό συμφώνησε να πάρει 3.000 ευρώ σε δύο δόσεις των 1500 ευρώ. Έτσι κλείστηκε το ραντεβού για την περασμένη Τετάρτη στο οποίο ήταν παρόντες και άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι συνέλαβαν την 49χρονη με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια.

Η 49χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε γιατί συνελήφθη η οικογένεια του Μάκη Ψωμιάδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.