#

Τσαπανίδου: τα καυτά φιλιά στα μπουζούκια [φωτο]

Ποια είναι τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές που αντάλλαζαν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού στα μπουζούκια; Δείτε τις φωτογραφίες.

Την πρώτη τους δημόσια έξοδο έκαναν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού στο κέντρο Thalassa που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και οι Onirama, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές.

Η όμορφη παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου, ντυμένη ροκ και ο γοητευτικός χρηματιστής Νίκος Ιατρού πέρασαν απαρατήρητοι από τους θαμώνες, αφού είχαν κλείσει τραπέζι στο πίσω μέρος της σκηνής μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι.

Μετά τις 3 το πρωί, όταν οι Onirama με τον Ρέμο ανέβηκαν μαζί στη σκηνή, το ζευγάρι σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει αγκαλιά, ενώ δεν έλειψαν και τα φιλιά. Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα και μετά τις 5 το πρωί αποχώρησαν διακριτικά από το νυχτερινό κέντρο, όπωςακριβώς και είχαν μπει.

Σχέδια για διακοπές. Η εκπομπή “ΣΚΑΙ Τώρα” θα πει στο κοινό της “καλό καλοκαίρι” στις 20 Ιουλίου, όμως τα ηνία της εκπομπής θα τα αναλάβει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού άλλη ομάδα δημοσιογράφων.

Το όμορφο ζευγάρι θα συνεχίσει τις σύντομες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι η Πόπη Τσαπανίδου να πάρει την καλοκαιρινή της άδεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πετυχημένος χρηματιστής Νίκος Ιατρού διαθέτει σκάφος και συνηθίζει να επισκέπτεται τα κυκλαδίτικα νησιά. Έτσι, οι δύο τους προγραμματίζουν τον Αύγουστο να χαθούν στα νησάκια του Αιγαίου, αλλά και στις απόκρημνες παραλίες στα νησιά του Ιουνίου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και φωτογράφους.

Δείτε τις φωτογραφίες της Πόπης Τσαπανίδου και του Νίκου Ιατρού:

Διαβάστε γιατί η Πόπη Τσαπανίδου διέκοψε λόγω νευρικού γέλιου

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!