MLS iQTalk: το πρώτο ελληνικό Android smartphone [video]

Ποια είναι τα χαρατκηριστικά του πρώτου ελληνικού Android smartphone MLS iQTalk; Δείτε το βίντεο όπου παρουσιάζεται το MLS iQTalk.

Ο Γιάννης Καματάκης δημιούργησε το πρώτο ελληνικό κινητό MLS iQTalk.

Ο Γιάννης Καματάκης αναφέρει για το MLS iQTalk: «Η ιδέα για το κινητό υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, πριν ακόμη βρεθούμε στη σημερινή, δύσκολη, συγκυρία ως χώρα. Αναπτύσσουμε εφαρμογές αναγνώρισης φωνής από το 2000 και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης από το 2002.

Το 2006 αναπτύξαμε την πρώτη εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνής, έχουμε δικές μας συσκευές πλοήγησης από το 2008 και ήταν επόμενο το νέο μας βήμα να είναι ένα smartphone που θα ενσωμάτωνε τις τεχνολογίες μας. Το κινητό μας, το MLS iQTalk συνιστά μία εντελώς νέα πρόταση στον χώρο των Android smartphones.

Είναι το μοναδικό με αναγνώριση φωνής στα ελληνικά. Φιλοδοξούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που τηλεφωνούμε, υπό την έννοια ότι δε θα χρειάζεται πλέον να ανατρέχουμε στον κατάλογό μας για να βρούμε το τηλέφωνο που θέλουμε να καλέσουμε, αλλά απλώς θα μιλάμε στο MLS iQTalk και αυτό θα πραγματοποιεί την κλήση για εμάς».

Δείτε το βίντεο που παρουσιάζει το MLS iQTalk:

Διαβάστε ποιες οι αλλαγές στις χρεώσεις κινητών τηλεφώνων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.