Γιατί χρυσός ολυμπιονίκης κοιμήθηκε σε σταθμό τρένου

Ποιος χρυσός ολυμπιονίκης κοιμήθηκε σε σταθμό τρένου; Δείτε γιατί ο χρυσός Ολυμπιονίκης κοιμήθηκε σε σταθμό τρένου.

Μία αξέχαστη βραδιά: αν και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία, έβγαλε τη νύχτα σε σταθμό τρένου! Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ρόμπερτ Χάρτινγκ πάνω στην έξαψη της νίκης το βράδυ της Τρίτης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου θύμισε τον Χουλκ, αφού έσκισε από τη χαρά του την εμφάνισή του και άρχισε να τρέχει ημίγυμνος στο κουλουάρ πηδώντας τα εμπόδια για να γιορτάσει με αυτό τον τρόπο την πρωτιά του βάθρου.

Λίγη ώρα αργότερα ο Γερμανός αθλητής Ρόμπερτ Χάρτινγκ άρχισε να υπογράφει αυτόγραφα για τους θαυμαστές του, οι οποίοι τον περικύκλωσαν επί τούτου και σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να διασκεδάσει για τη μεγάλη επιτυχία του.

«Μόλις με λήστεψαν, ενώ εγώ σκεφτόμουν ότι ικανοποίησα τις απαιτήσεις των φίλων του αθλητισμού» ανέφερε ο Γερμανός Ρόμπερτ Χάρτινγκ με ανάρτησή του στο Twitter, αφού αντί για κάποιο χαρούμενο μήνυμα, πρόσθεσε τη… σημαντική λεπτομέρεια: «Εχασα τη διαπίστευσή μου για το ολυμπιακό χωριό, δεν μπορώ να μπω μέσα!»

Ο Ρόμπερτ Χάρτινγκ επέλεξε με μερικούς φίλους του να κάνει μία κρουαζιέρα στον Τάμεση, αλλά πάνω στο σκάφος έχασε προσωπικά του έγγραφα και τη διαπίστευσή του για τους Αγώνες από κάποιον άγνωστο που αποδείχτηκε «ελαφροχέρης».

Τουλάχιστον ο Γερμανός Ρόμπερτ Χάρτινγκ δεν έχασε το χρυσό μετάλλιό του, το οποίο είχε φυλάξει προσεκτικά, όμως τα προβλήματα συνεχίστηκαν διότι έπρεπε να βρει μέρος για να κοιμηθεί μέσα στη νύχτα. Αφού δεν είχε άλλη επιλογή, πήγε σε κάποιον σταθμό τρένου (που δεν κατονόμασε) όπου έβγαλε το βράδυ και το επόμενο πρωί επικοινώνησε με τα μέλη της αποστολής της Γερμανίας και την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων για να πάρει τη νέα του διαπίστευση.

Διαβάστε πώς γλίστρισε η μπάρα και έπεσε πάνω στον Ματίας Στάινερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!