#

Άγρια γιούχα απόστρατων στον Καμμένο: τι του φώναζαν [video]

Δείτε βίντεο με την άγρια γιούχα απόστρατων στον Πάνο Καμμένο. Γιατί έκαναν πορεία διαμαρτυρίας οι απόστρατοι;

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των προωθούμενων περικοπών σε ειδικά μισθολόγια και συντάξεις, πραγματοποίησαν στην πλατεία Κλαυθμώνος απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό).

Οι διαμαρτυρόμενοι στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, προκειμένου να παραδώσουν ψήφισμα στον υπουργό με τα αιτήματά τους. Όταν βρέθηκαν έξω από τη Βουλή γιούχαραν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνο Καμμένο, την ώρα που κατέβηκε στο σημείο για να βρεθεί στο πλευρό τους. Οι συγκεντρωμένοι απευθυνόμενοι στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων φώναζαν: “Κλέφτες πολιτικοί”. Λίγα λεπτά αφού ξέσπασε το επεισόδιο ο κ. Καμμένος επέστρεψε αμέσως με τη συνοδεία του στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου.

Οι απόστρατοι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στα αιτήματα των εν ενεργεία ενστόλων, αλλά και την πρόθεσή τους να μη συμμετέχουν σε κοινές εκδηλώσεις με αυτούς καθώς «η επίλυση των αιτημάτων τους αποτελεί ευθύνη της φυσικής τους Ηγεσίας».

Δείτε το βίντεο με την γιούχα των απόστρατων στον Καμμένο:
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Διαβάστε ποιος βουλευτής πάει για αποτρίχωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!