Αποκάλυψη βουλευτών: Σε σουίτα αντί στην φυλακή ο Ι. Καρούζος

Βόμβα μεγατόνων από την αποκάλυψη βουλευτών ότι ο άμεσα εμπλεκόμενος στις υποθέσεις μαύρου χρήματος, Ιωάννης Καρούζος διαμένει σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας.

Με την απόφαση υπ.αρίθμ. 937/2011 το Τριμελές Εφετείο Πειραιά καταδικάζει σε κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς αναστολή τον κ. Καρούζο και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Σύμφωνα με την ερώτηση των δυο βουλευτών ο Ιωάννης Καρούζος δεν έχει φυλακιστεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας.

Μιλώντας στο tvxs.gr ο κ. Αθανασίου ανέφερε ότι «26 ώρες μετά την διανομή του εγγράφου στον Τύπο δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση. Και δεν νομίζω ότι μπορεί να διαψευσθεί». Σύμφωνα με τον ίδιο, τίθεται εδώ ένα σοβαρό ηθικό – εκτός των νομικών – ζήτημα. «Όταν πιάνεις και συλλαμβάνεις έναν μικρομεσαίο επιχειρηματία για κάποια χρέη ΦΠΑ και τον φυλακίζεις, την στιγμή που πιάνεις έναν μεγάλο επιχειρηματία για το ίδιο αδίκημα και τον αφήνεις να κυκλοφορεί, φέρεις και εσύ ευθύνη. Δημιουργείς έτσι άλλους 10 Καρούζους».

Οι δυο βουλευτές αναμένουν εντός του επόμενου δεκαπενθήμερου την απάντηση των αρμόδιων υπουργών, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Διαβάστε τη λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.