Ποιοι οι 10 λόγοι που κάποιος δεν αδυνατίζει

Ποιοι είναι οι 10 λόγοι που κάποιος μπορεί να προσπαθεί πολύ με γυμναστικές και δίαιτες, αλλά δεν αδυνατίζει;

Mπορεί να γυμνάζεστε συχνά, να τρέφεστε πιο υγιεινά απ’ ότι παλιότερα, αλλά και πάλι να μην βλέπετε σημαντικές αλλαγές στη ζυγαριά σας, καθώς δεν αδυνατίζετε. Υπάρχει λόγος. Κάποιος από τους παρακάτω 10 λόγους ίσως σας σαμποτάρει.

1)Δεν υπολογίζεις τις μερίδες σου.
Όταν κάνεις μια ισορροπημένη δίαιτα, η ελεγχόμενη μερίδα φαγητού είναι το βασικό κλειδί στην επιτυχία. Χρησιμοποίησε κούπες, κουταλιές ή ακόμη και τη φούχτα σου για να υπολογίσεις τις μερίδες. Είναι σημαντικό.

2)Φαγητό στο πόδι
Τρώγοντας μπροστά στο ανοιχτό ψυγείο ή στον πάγκο, δεν εξοικονομείς χρόνο ή ενέργεια, αλλά μόνο θερμίδες. Το καλύτερο είναι να διαχωρίζεις το χρόνο που χρειάζεται για ένα σνακ.

3)Δεν κοιμάσαι αρκετά
Βρίσκοντας χρόνο για γυμναστική ή άλλες δραστηριότητες δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον στερήσεις από τον ύπνο. Λιγότερο ύπνος επηρεάζει την ικανότητα του σώματος να μπορεί να ρυθμίσει την πείνα. Επίσης ο λίγος ύπνος αυξάνει τις ορμόνες που ευθύνονται για την όρεξη.

4)Τα παρακάνεις με τα Light
Αν υπερκαταναλώνετε φαγητά με λιγότερες θερμίδες μπορείτε εύκολα να παραπλανηθείτε, μια και τις περισσότερες φορές είναι γεμάτα έξτρα νάτριο, ζάχαρη και άλλες ουσίες που αντισταθμίζουν τα συστατικά που οι εταιρίες έχουν αφαιρέσει. Το αποτέλεσμα είναι οι τροφές να είναι λιγότερο θρεπτικές και εσείς να καταναλώνετε περισσότερο με την δικαιολογία ότι είναι Light.

5)Δεν τρως σαν παιδί
Μερικές φορές κάτι τόσο απλό, όσο να κόβεις το φαγητό σου σε μικρά κομμάτια μπορεί να είναι αποτελεσματικό. Μοιάζει με παιδική συνήθεια, αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι βρίσκουν τις μικρότερες μερίδες πιο ικανοποιητικές και σαν αποτέλεσμα χορταίνουν με λιγότερα.

6)Συνεχίζεις να πίνεις αναψυκτικά
Τα αναψυκτικά στην ουσία δεν προσφέρουν κανένα θρεπτικό συστατικό και συνεχίζοντας να πίνετε στην ουσία σαμποτάρετε τη δίαιτά σας, ακόμη και όταν είναι διαίτης. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσοι πίνουν δύο αναψυκτικά διαίτης την ημέρα ή και περισσότερο, έχουν περίμετρο μέσης που ήταν 500 τοις εκατό μεγαλύτερη, απ’ όσους δεν πίνουν

7)Η σχέση σου δεν κάνει δίαιτα.
Υπάρχει περίπτωση η σχέση να σας παχαίνει; Ναι υπάρχει, ειδικά όταν ο/η σύντροφός σας δεν κάνει δίαιτα όπως εσείς και αντίθετα σας προτρέπει βόλτα για ένα παγωτάκι το απόγευμα ή ένα δείπνο οι δυο σας έξω στο εστιατόριο ή να καθήσετε παρεούλα, αντί να πάτε γυμναστήριο. Πέιτε στη σχέση σας ότι χρειάζεστε πλήρη υποστήριξη, αλλιώς…

8)Γυμνάζεσαι με άδειο στομάχι
Αν γυμνάζεστε συχνά με άδειο στομάχι ξανασκεφτείτε το. Έρευνες έδειξαν ότι όσοι γυμνάζονται με άδειο στομάχι, οι θερμίδες που καίνε προέρχονται από τους μυς και όχι από λίπος. Προσέξτε μην χάσετε εύκολα τη μυϊκή σας μάζα.

9)Κάνεις μόνο αερόβια άσκηση
Όσοι περιορίζεστε μόνο στον διάδρομο και δεν σηκώνετε κανένα βάρος, τότε σας λείπει ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ. Όχι μόνο σας προστατεύει από τραυματισμούς μια και δυναμώνει τις αρθρώσεις, αλλά ταυτόχρονα χτίζετε μυϊκή μάζα και αυξάνετε τον μεταβολικό ρυθμό.

10)Φοράς φαρδιά ρούχα
Τα φαρδιά ρούχα μπορεί να είναι άνετα, αλλά καλύπτουν το σώμα σας και επομένως ξεχνάτε την εικόνα του εύκολα και αυτό μπορεί να υπονομεύσει το κίνητρό σας.

Διαβάστε ποια είναι δίαιτα της Λάουρας Νάριες και πως έχασε 6 ολόκληρα κιλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.