#

Ποια παρουσιάστρια θα είναι οριστικά εκτός “Πρωινού Moυ”

Ποια παρουσιάστρια θα είναι οριστικά εκτός του Πρωινού Μου; Γιατί η εν λόγω παρουσιάστρια θα μείνει εκτός εκπομπής;

Μία είδηση η οποία αρχικά διαψεύστηκε από την ίδια την παρουσιάστρια – από την στιγμή που δεν είχε κάνει καμία συνάντηση με τους ανθρώπους του Mega , αλλά στην πορεία έμελλε να επιβεβαιωθεί!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, η Μαίρη Συνατσάκη συναντήθηκε τελικά αυτές τις ημέρες με τους υπεύθυνους του καναλιού και η απόφαση πάρθηκε! Οι ιθύνοντες του Mega συζήτησαν μαζί της και εξέφρασαν στη νεαρή παρουσιάστρια την άποψη πως θεωρούν ότι δεν πρέπει φέτος να συμμετέχει στην τηλεοπτική παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Και αυτό γιατί; Οχι γιατί δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την περσινή παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη, το αντίθετο μάλιστα, αλλά θεωρούν πως από την στιγμή που θα βγει επιτέλους στον αέρα το “Master Chef 2”, καλό θα ήταν και για το κανάλι, αλλά και για την δική της εικόνα, να μην παίζει καθημερινά πρωί-βράδυ στους δέκτες μας.

Το “Master Chef” αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν και όντως βγει στον αέρα τον Νοέμβριο, θα μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 10.00 και οι υψηλά ιστάμενοι του Μεγάλου Καναλιού θεωρούν πως θα ήταν τηλεοπτική υπερβολή και τηλεοπτικό ατόμηπα το να βγαίνει στον αέρα η Μαίρη και το πρωί, για περισσότερο μάλιστα από τρεις ώρες !

Έτσι, αυτό το χειμώνα τη Μαίρη Συνατσάκη θα τη δούμε αποκλειστικά και μόνο στο “Master Chef” και από το Πρωινό Mou θα περνάει μόνο όταν το επιβάλλουν οι ανάγκες.

Δείτε ποια παρουσιάστρια βοηθά τη Νανά Καραγιάννη με την ανορεξία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!