Προσλήψεις ΕΣΥ: 777 υπάλληλοι με ημερομηνία λήξης

Ως πρόσθετο επικουρικό προσωπικό προσλαμβάνονται 777 στελέχη για την ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων στο ΕΣΥ. Πού όμως;

Σε όλη τη χώρα θα γίνουν προσλήψεις στο ΕΣΥ και θα αφορούν διάφορες ειδικότητες, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, το προσωπικό αυτό θα εργαστεί στα νοσοκομεία με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου οκτάμηνης διάρκειας, ενώ η πρόσληψή του θα γίνει μέσω των νομίμων διαδικασιών, οι οποίες καθορίζονται από το ΑΣΕΠ.

Πρόκειται να προσληφθούν στο ΕΣΥ 220 άτομα σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού και 110 άτομα σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Επίσης στο ΕΣΥ θα προσληφθούν 220 άτομα σε θέσεις παραϊατρικού προσωπικού και 227 άτομα σε θέσεις προσωπικού λοιπών καθηκόντων.

Επίσης, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αποφάσισε την άμεση πρόσληψη πέντε ατόμων, με σύμβαση εργασίας οκτάμηνης διάρκειας, για τη λειτουργία του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, σε εφαρμογή του Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ της προγραμματικής περιόδου 2007-2013.

Διαβάστε πότε ανακοινώνει προσλήψεις το Υπουργείο Εργασίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.