#

Ποιος πασίγνωστος σεφ επιτίθεται στον Άρη Πετρεζίκη: τι δήλωσε

Ποιος πασίγνωστος σεφ βγάζει μαχαίρια για τον Άρη Πετρεζίκη και ποιες είναι οι δηλώσεις που έκανε;

Έβγαλαν τα μαχαίρια οι σεφ και αυτή τη φορά όχι για να μαγειρέψουν. Ο Στέλιος Παρλιάρος σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε πώς βλέπει τη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική.

Ο Στέλιος Παρλιάρος τόνισε ότι η ζαχαροπλαστική και η μαγειρική μέσα από την μικρή οθόνη επηρέασε πολλούς νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με αυτό τον τομέα.

«Η τηλεόραση έκανε καλό, γιατί ανέδειξε κάποια επαγγέλματα που ήταν παρεξηγημένα, αλλά, από την άλλη, έχει πολύ ριάλιτι και πολύ κακές εκπομπές μαγειρικής, ειδικά στα πρωινά» , δηλώνει ο Στέλιος Παρλιάρος.

Συνεχίζει εξηγώντας τη διαφορά των πρωινών εκπομπών με τη δική του, αφήνοντας σπόντες για τον Άκη Πετρετζίκη.

«Πρέπει να υπάρχει χρόνος, να δείχνεις τα υλικά σωστά και να σέβεσαι τους τηλεθεατές. Δεν μπορεί ένα παιδάκι που βγήκε από το “Master Chef” να μεταδίδει τη γνώση του» , προσθέτει αναφερόμενος στον Άκη Πετρεζίκη.

Όσο για το αν τον ενοχλούν τα ριάλιτι είπε στην «Καθημερινή»: «Δεν με αντιπροσωπεύουν. Γιατί ξέρω πόσο πιέζουν για να κάνουν ίντριγκες και τσακωμούς, ώστε να έχουν τηλεθέαση» , συμπληρώνει ο Στέλιος Παρλιάρος.

Γιατί όμως είχε συμμετάσχει στο παρελθόν; «Μόνο στο “Master Chef”. Εκπαίδευα τα παιδιά -μεταξύ των οποίων και ο Άκης Πετρεζίκης– να κάνουν ένα γλυκό. Βέβαια, ο κόσμος δεν το ήξερε και μετά πήγα στην εκπομπή και μου το έφτιαξαν μέσα σε τρεις ώρες».

Διαβάστε γιατί έγινε έξαλλη η Σκορδά με τον Πετρεζίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!