Tι είπε η Παπαχρήστου για σχέση της με τον Κασιδιάρη

Τι είπε σύμφωνα με δημοσιεύματα η Βούλα Παπαχρήστου για την σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη;

Η Βούλα Παπαχρήστου μιλάει για την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη και γιατί άφησε στα σκαλιά της εκκλησίας τον Λευτέρη Χαχαμίδη.

«Δεν μπορώ να διαψεύσω τώρα πράγματα που γράφονται με καλό ή κακό σκοπό», δηλώνει η Βούλα Παπαχρήστου, η πρωταθλήτρια που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι το κορίτσι του Ηλία Κασιδιάρη.

Τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όσο και η Βούλα Παπαχρήστου, δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα που μιλάνε για σχέση μεταξύ τους, ούτε και μετά τις δηλώσεις του πρώην αρραβωνιαστικού της Λευτέρη Χαχαμίδη, που αποκάλυψε ότι υπήρχε γνωριμία με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Η Βούλα Παπαχρήστου, στη συνέντευξή της στο Ιόνιον fm, μίλησε και για το χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαχαμίδη, παρά το γεγονός ότι στην πρόταση γάμου που της είχε κάνει εκείνη απάντησε θετικά.

«Υπήρξε πέρυσι μια πρόταση γάμου από τον συγκεκριμένο άνθρωπο την οποία είχα απορρίψει. Δεν είχα δηλώσει ποτέ ότι θα τον παντρευτώ. Αν και εκείνη την ώρα που μου την έκανε, είχα πει όντως ναι. Δεν θα μπορούσα να πω όχι μπροστά σε τόσο πλήθος κόσμου».

Δείτε τι είπε για κρυφή σχέση Παπαχρήστου-Κασιδιάρη ο Χαχαμίδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.