#

Η συγκλονιστική επιστολή μιας μητέρας στον Αντώνη Σαμαρά

Τι γράφει στην συγκλονιστική επιστολή προς τον Σαμαρά μια μητέρα που βιώνει μια δύσκολη περίοδο; Διαβάστε την επιστολή της μητέρας προς τον Σαμαρά.

Μία συγκινητική ανθρώπινη ιστορία ξεπηδά μέσα από μια επιστολή μίας μητέρας προς τον Αντώνη Σαμαρά. Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, η οποία βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της λόγω της κρίσης.

Η κα. Ζηνοβία καμάρωσε τον γιο της σε όλα τα βήματα της ζωής του. Τον στήριξε όταν απολύθηκε από το στρατό, ενώ είχε εθιστεί στα ναρκωτικά και σήμερα που του έχει διαγνωστεί η επάρατη νόσος στέκεται στο πλευρό του και προσπαθεί να ανακουφίσει τον πόνο του.

Η μητέρα αυτή επιθυμεί απλώς μία δουλειά για να εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή ζωή τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της. Δεν ζηταεί ελεημοσύνη. Μάλιστα, η μητέρα απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, χωρίς να πάρει απάντηση, αναφέροντας ότι όλη η οικογένεια ζει με τα 600 ευρώ που λαμβάνει ως επίδομα πρόνοιας. Τις περισσότερες φορές, αργεί η καταβολή του ποσού με αποτέλεσμα τα χρέη να συσσωρεύονται.

Διαβάστε την συγκλονιστική επιστολή της μητέρας προς τον Αντώνη Σαμαρά:

Διαβάστε τι θα περιέχει η επιστολή που θα στείλει ο Αντώνης Σαμαράς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!