“Ο Σαμαράς πλακώθηκε με την Τρόικα”

Ποιος βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι ο Σαμαράς πλακώθηκε με την Τρόικα;

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την αναφορά του ονόματός του στη επίμαχη λίστα των 36 βουλευτών και επανέλαβε ότι θα τον βρουν μπροστά τους όσοι τον «έμπλεξαν σε αυτή την παγίδα».

Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης μεταξύ άλλων «άδειασε» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πλακώθηκε χτες με την τρόικα για αυτό και η συνάντηση είχε λίγη διάρκεια». Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον πρωθυπουργό και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ λέγοντας ότι έχει ζητήσει επανειλημμένως να συγκληθεί η Κ.Ο. του κόμματος, ωστόσο «με έχουν γράψει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Νίκητας Κακλαμάνης διευκρίνισε ότι η κατάργηση του πενθημέρου στα εργασιακά αποτελεί κόκκινη γραμμή για τον ίδιο και δεν προτίθεται να ψηφίσει τα μέτρα αν δεν πειστεί ότι το πακέτο των μέτρων είναι προς το μακροπρόθεσμο όφελος των πολιτών.

Δείτε ποιο το κοπλιμάν του Κακλαμάνη στον Κεφαλογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.