#

Ποιος γνωστός ηθοποιός ετοιμάζει κόμμα

Ποιος γνωστός ηθοποιός ετοιμάζει κόμμα; Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός για τον πρωθυπουργό, τη νέα κίνηση αλλά και τη Χρυσή Αυγή;

Στην τηλεόραση του kontra βρέθηκε το Σάββατο ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Πρέκας, γνωστός για τις δεξιές και αιρετικές απόψεις του. Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση της Βίκυς Μιχαλονάκου αν θα έκανε νέο κόμμα, αποκάλυψε:

“Ναι” απάντησε αυτός, “το λέω πρώτη φορά σε σένα, αποκλειστικό”. “Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δραστηριοποιούμαστε εδώ και 2-3 μήνες στην πολιτική και θα φτιάξουμε ένα νέο κόμμα, δεν έχει σημασία το αν θα ηγηθώ”, είπε ο Κώστας Πρέκας, με ύφος που σήμαινε πως σίγουρα θα ηγηθεί.

“Όπως ξέρεις ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, και, πρώτη φορά το λέω κι αυτό και ντρέπομαι λόγω μετριοφροσύνης, εγώ βοήθησα τον Σαμαρά να εκλεγεί πρωθυπουργός… Κάποιοι όμως θα φύγουμε απ’ τη Νέα Δημοκρατία και θα κάνουμε το δικό μας κόμμα” είπε ο Κώστας Πρέκας.

Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή, ο Κώστας Πρέκας είπε πως δεν είναι πατριωτική η στάση της και θα πρέπει ο Νίκος Μιχαλολιάκος να μαζέψει τα χαλινάρια σε αυτά που κάνουν.

Δείτε ποιος γνωστός ηθοποιός δήλωσε για τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν έχει κάνει άλλη δουλειά πέραν της πολιτικής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!