Σκηνοθέτης Corpus Christi: “H Χρυσή Αυγή απειλεί να με τεμαχίσει”

Τι είπε ο Ελληνοαλβανός σκηνοθέτης της παράστασης, Corpus Christi, Λαέρτης Βασιλείου για τις απειλές που δέχτηκε για την οικογένειά του;

Στο “Έθνος της Κυριακής” μίλησε ο Ελληνοαλβανός, σκηνοθέτης της παράστασης, Corpus Christi, Λαέρτης Βασιλείου όπου περιγράφει τις άγριες στιγμές της επίθεσης από παραθρησκευτικούς και μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του.

Διαβάστε τι λέει o σκηνοθέτης της παράστασης Corpus Christi, Λαέρτης Βασιλείου:

Νιώθω σα να μας βίασαν. Μας εγκλώβισαν μέσα στο θέατρο, δεν μπορούσαμε να βγούμε, μας έβριζαν, χτυπούσαν τις πόρτες και πέταγαν γιαούρτια. Μου φώναζαν, »Αλβανέ, εδώ θα γίνει ο τάφος σου. Θα σε βρούμε, μην ανησυχείς. Να πας στους μωαμεθανούς να τα κάνεις αυτά.

Ναι είμαι Ελληνοαλβανός, από την μεριά της μάνας μου. Και τι σημαίνει αυτό; Δεν μπορεί κανείς να μου στερήσει το δικαίωμα να λέω ότι κουβαλάω και τους δυο πολιτισμούς μέσα μου και τις δυο γλώσσες. Ποιοι είναι αυτοί που θα αμφισβητήσουν την ελληνικότητά μου; Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν έχει γεωγραφικά σύνορα.

Έχουν φτάσει στο σημείο να απειλούν και τους γονείς μου. Τους λένε: “θα σου στείλουμε τα μέλη του σε κουτί…”. Θα με αναγκάσουν να ζητήσω άσυλο.

Όποιος δε θέλει, ας μην έρθει να δει την παράσταση. Κανείς δεν είπε σ’ αυτούς τους ανθρώπους ότι είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν εισιτήριο. Επίσης, ας σταματήσει αυτή η διαδικτυακή παραφιλολογία για την παράσταση oτι εδώ γίνονται όργια.

Διαβάστε ποια η αιρετική παράσταση, Corpus Christi.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.