Νίκος Μακρόπουλος: γιατί στα δικαστήρια, ποιες οι κατηγορίες

Γιατί βρίσκεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Νίκος Μακρόπουλος; Ποιες είναι οι κατηγορίες εις βάρος του;

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας στα δικαστήρια της Ευελπίδων παίχτηκε η τελευταία πράξη του επεισοδιακού διαζυγίου του Νίκου Μακρόπουλου. Τότε έγινε η εκδίκαση των αγωγών που έχουν καταθέσει τόσο ο γνωστός τραγουδιστής, όσο και η πρώην σύζυγός του, Χρύσα Καρτέρη. Η 46χρονη κατηγορεί τον Νίκο Μακρόπουλο ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, ενώ εκείνος αναφέρει ότι τον ζήλευε παθολογικά.

Τρίτο πρόσωπο στο γάμο του ζευγαριού φέρεται να ήταν η νεαρή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του X Factor, Γιούλη Τάσσιου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η πλευρά Νίκου Μακρόπουλου παραδέχτηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο τη σχέση του τραγουδιστή με την 22χρονη κοπέλα, κάτι που μέχρι πρότινος διέψευδε κατηγορηματικά.

Ο βασικός μάρτυρας ήταν ο αδελφός και μάνατζερ του τραγουδιστή, Λορέντζο, ο οποίος παραδέχτηκε τη σχέση του Νίκου Μακρόπουλου με τη νεαρή συνάδελφό του, αλλά επισήμανε χαρακτηριστικά, ότι η σχέση αυτή ξεκίνησε ένα χρόνο μετά το χωρισμό του ζευγαριού, το διάστημα που οι δυο τους ήταν σε διάσταση. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν συγγενικό πρόσωπο της Χρύσας Καρτέρη ισχυρίστηκε ότι η εξωσυζυγική σχέση του τραγουδιστή είχε ξεκινήσει όταν ήταν ακόμα με τη σύζυγό του.

Στην αγωγή της, μάλιστα, η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή αναφέρει ότι έμαθε για τον δεσμό του συζύγου της με τη νεαρή κοπέλα όταν ο γιος τους πήγε να τον επισκεφθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε, και αντίκρισε μία κοπέλα λίγο μεγαλύτερή από εκείνον, η οποία τον ενημέρωσε ότι μένει μαζί του και ότι είναι η σχέση του. Τότε, ο Νίκος Μακρόπουλος τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας και, σύμφωνα με την Χρύσα Καρτέρη, συζούσε με την 22χρονη τραγουδίστρια στο εξοχικό τους στη Χαλκιδική.

Ο γνωστός τραγουδιστής, από την άλλη πλευρά, ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του τον ζήλευε παθολογικά. Ο Νίκος Μακρόπουλος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η Χρύσα Καρτέρη τον κατηγόρησε ότι είχε δεσμό με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την περίοδο που οι δυο τους εμφανίζονταν μαζί.

«Είχα πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα, σε έξαλλη κατάσταση, μου πέταξε έξω από το σπίτι μας, στις λάσπες του δρόμου, όλα τα ρούχα μου, ακόμη κι εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο, όπου θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου» αναφέρει στην αγωγή του ο Νίκος Μακρόπουλος. Η πλευρά της Χρύσας Καρτέρη αρνείται το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ ο τραγουδιστής υποστηρίζει στην αγωγή διαζυγίου του ότι αντιμετώπιζε καθημερινά κρίσεις αδικαιολόγητης οργής και αναίτιας ζήλιας, χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα.

Σύμφωνα, δε, με τη Χρύσα Καρτέρη, όταν αποκαλύφθηκε ο δεσμός του Νίκου Μακρόπουλου με τη νεαρή κοπέλα, εκείνος της ζήτησε να έχουν «έναν ελεύθερο γάμο», κάτι που η ίδια αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ζητήσει διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου. Από τότε οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι εξαιρετικά τεταμένες. Κανένας από τους δύο δεν παρευρέθηκε στη δίκη, καθώς εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Άλλωστε, κάθε τους συνάντηση, τα τελευταία δύο χρόνια, όπως περιγράφουν στις αγωγές τους, συνοδευόταν από επεισοδιακούς καβγάδες και απειλές.

Η έκδοση του διαζυγίου είναι, πλέον, θέμα χρόνου. Το επόμενο ραντεβού τους, όμως, στις δικαστικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, οπότε και θα συζητηθεί η μηναία διατροφή ύψους 3.770 ευρώ που ζητά η Χρύσα Καρτέρη από τον Νίκο Μακρόπουλο.

Διαβάστε γιατί ο Νίκος Μακρόπουλος ξαφνικά στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!