Φήμες για «καυτές» φωτογραφίες του πρίγκηπα Ουίλιαμ σε DVD

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν να υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες του πρίγκηπα Ουίλιαμ σε DVD. Τι αναφέρει η εφημερίδα «The Telegraph»;

Το σήριαλ με το τους γυμνούς πρίγκιπες συνεχίζεται… Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph» υπάρχουν στο συρτάρι και γυμνές φωτογραφίες του όμορφου Ουίλιαμ που περιμένουν την αμοιβή που τους αξίζει για να δουν το φως της δημοσιότητας.

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους αξιωματούχους στο Μπάκιγχαμ μετά από αυτές τις φήμες που έρχονται να κλονίσουν ξανά το Παλάτι.

Όπως αναφέρει ο μπλόγκερ της εφημερίδας Γουίλιαμ Φόξτον το υλικό είναι πλούσιο, καθώς υπάρχει DVD με πάνω από 270 φωτογραφίες του ζεύγους σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Η αγορά διακίνησης φωτογραφιών διασημοτήτων «ψοφάει» για να πάρει στην κατοχή της το υλικό, ενώ σύμφωνα με τον Φόξτον έχουν διαρρεύσει φήμες ότι το περιζήτητο DVD έχει ήδη αγοραστεί.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο των φωτογραφιών τραβήχτηκε στη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών του ζεύγους στη Γαλλία.

Ό,τι και να συμβεί, ακόμη και αν δουν αυτές οι νέες φωτογραφίες το φως της δημοσιότητας, ένα είναι σίγουρο. Το πριγκιπικό ζεύγος χορεύει το γαϊτανάκι της λάθος διασημότητας…

Δείτε το στήθος της Κέιτ Μίντλετον.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.