Ποιος δημοσιογράφος επιστρέφει με δική του εκπομπή στην τηλεόραση

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος επιστρέφει στην τηλεόραση με δική του εκπομπή; Σε ποιο κανάλι θα βλέπουμε την εκπομπή του δημοσιογράφου;

Εκεί που άλλες εκπομπές κόβονται ο Σπύρος Καρατζαφέρης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με δική του εκπομπή. Μετά την ηλεκτρονική του εφημερίδα, spirospero.gr, ξεκινά από Δευτέρα την δική του τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης επιστρέφει με ρεπορτάζ, αποκαλύψεις , ντοκουμέντα και στοιχεία, που θα φωτίζουν το παρασκήνιο των θεμάτων της επικαιρότητας, των κρυφών πτυχών της καθημερινότητας, αλλά και παρουσιάζοντας «καυτά» θέματα που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Έχοντας στο πλευρό του καταξιωμένους συναδέλφους, ο Σπύρος Καρατζαφέρης θα ασκεί κριτική και σκληρό έλεγχο της εξουσίας. Κι όλα αυτά, σε ένα «εκ-κεντρικό δελτίο», που θα παρουσιάζεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 22.30 το βράδυ, στο νέο τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV.

Το Εκ-κεντρικό Δελτίο, το δελτίο που δεν θα κρύβει τίποτα, με την αιχμηρή γλώσσα του Σπύρου Καρατζαφέρη, ξεκινά από Δευτέρα, στο ΑΡΤ TV, πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Διαβάστε ποιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έφαγε πρόστιμο 200.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.