H περίεργη κάψα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Ποια είναι η περίεργη κάψα που έκανε τον πρώην υπουργό περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου να θέλει να μετακομίσει το υπουργείο στο κτίριο Μινιόν;

Το όργιο σπατάλης στον δημόσιο τομέα συνεχίζεται και μάλιστα με προκλητικό τρόπο παρά το γεγονός ότι η χώρα είναι κατ’ ουσίαν χρεοκοπημένη και η πλειονότητα του κόσμου βρίσκεται στα όρια της φτώχειας. Σύμφωνα με το lykavitos.gr, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προχώρησε σε μίσθωση του κτιρίου Μινιόν.

Όπως είναι γνωστό, το Δημόσιο έχει χιλιάδες κτίρια εγκαταλελειμμένα τα οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμα να τα αξιοποιήσει. Αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο πρώην υπουργός περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου όταν αποφάσισε να μεταφέρει τις υπηρεσίες του υπουργείου στο κτίριο του Μινιόν επικαλούμενος μάλιστα λόγους οικονομίας.

Όπως επίσης γνώριζε ότι το κτίριο Μινιόν είναι ακατάλληλο και χρειάζονταν τεράστια ποσά για να καταστεί λειτουργικό. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προχώρησε στη μίσθωση η οποία και αυτή είναι άκυρη γιατί απαγορεύεται το Δημόσιο να νοικιάσει κτίρια τα οποία είναι υποθηκευμένα.

Διαβάστε για τη ζωή της Τίνας Μπιρμπιλή στο Παρίσι και τον εξωφρενικό μισθό της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.