Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία και τη σύζυγό του

Τι τρόμο έζησαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι γνωστός επιχειρηματίας και η σύζυγός του; Με τι ήρθαν αντιμέτωποι;

Τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι έζησαν γνωστός επιχειρηματίας και η σύζυγός του όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τρεις ληστές που εισέβαλαν χθες τα ξημερώματα στη μεζονέτα του ζευγαριού, στην περιοχή της Ν. Ερυθραίας.

Οι ληστές, όπως όλα δείχνουν, είχαν μελετήσει τις κινήσεις τους καθώς γνώριζαν πως οι μεζονέτες φυλάσσονται κατά τη διάρκεια της νύχτας από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, ο οποίος περιπολεί περιμετρικά του συγκροτήματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Περίμεναν λοιπόν να περάσει ο υπάλληλος από το σημείο όπου ήταν κρυμμένοι και στη συνέχεια, ανενόχλητοι, έφτασαν μέχρι τη μεζονέτα του γνωστού επιχειρηματία, όπου αφού διέρρηξαν μια μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου, βρέθηκαν στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.

Οι δράστες χωρίς καθυστέρηση ανέβηκαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και ξύπνησαν το ζευγάρι. Εντρομος ο επιχειρηματίας, είδε τους ληστές να τον απειλούν με το όπλο τους και χωρίς να προβάλει αντίσταση κατέβηκε με τη σύζυγό του στο σαλόνι, όπου οι δράστες τούς έδεσαν και τους φίμωσαν. Επί μία ώρα οι ληστές έψαχναν το σπίτι για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.

Τελικά, άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα, επίσης μεγάλης αξίας, εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο και φιμωμένο και εξαφανίστηκαν. Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας, που διατηρεί μεγάλη αντιπροσωπία αυτοκινήτων σε κεντρικό σημείο των Αθηνών, κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά του και ειδοποίησε, ευρισκόμενος ακόμη σε κατάσταση σοκ, την αστυνομία.

Δείτε σε ποιον γνωστό επιχειρηματία 160 εκ. ευρώ εντοπίστηκαν και δεσμεύτηκαν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.