#

Τι φοβάται ο Κασιδιάρης για τη σχέση του με την Παπαχρήστου

Τι φοβάται ο Ηλίας Κασιδιάρης για τη σχέση του με τη Βούλα Παπαχρήστου; Πρόκειται για κρίση στη σχεση τους ή μήπως είναι κάτι άλλο;

Αν και οι σειρήνες για το τι τρέχει μεταξύ τους ξαφνικά σώπασαν, η αλήθεια είναι πως ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Βούλα Παπαχρήστου είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι. Υπάρχει ωστόσο ένα θέμα που τους απασχολεί πολύ. Όχι δεν πρόκειται για κρίση ελέω τρίτου προσώπου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Βούλα Παπαχρήστου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζούνε πλέον τον έρωτά τους, ενώ όσοι τους γνωρίζουν –που είναι ελάχιστοι- κάνουν λόγο για το απόλυτο ζευγάρι.

Τι έχουν αποφασίσει για να μην αναλώσουν ή κάψουν τη σχέση τους; Αποφάσισαν να σταματήσουν δημόσιες εμφανίσεις, επιδιώκοντας έτσι να κοπάσει όλο το «σούσουρο» που είχε προκληθεί με την επιλογή τους να είναι μαζί. Φαίνεται ότι η ενασχόληση των δημοσιογράφων με τα προσωπικά τους κάνει κακό στη Βούλα Παπαχρήστου και έχει τεράστιο πολιτικό κόστος στο σοβαρό προφίλ που προσπαθεί –μάταια για κάποιους- να χτίσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Τι δήλωσε η Βούλα Παπαχρήστου για το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!