#

Ποια παρουσιάστρια αποχώρησε από κανάλι γιατί δε δέχτηκε μείωση μισθού

Ποια όμορφη και ταλαντούχα παρουσιάστρια αποχώρησε από κανάλι γιατί δε δέχτηκε μείωση μισθού; Ποια η επόμενη κίνηση του καναλιού;

Είναι πανέμορφη και πολύ λαμπερή γυναικεία παρουσία και μέχρι πρότινος είχε τη δική της εκπομπή σε πολύ μεγάλο ελληνικό κανάλι, από το οποίο και αποχώρησε πρόσφατα. Ο λόγος, για την παρουσιάστρια και ηθοποιό Τζένη Θεωνά, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr, δε δέχτηκε μείωση στο μισθό της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό ΜΤV.

Να σημειώσουμε πως αν και η παρουσιάστρια δεν τα βρήκε με το κανάλι, η συνεργασία ανάμεσα τους έληξε σε φιλικό κλίμα. Η εκπομπή της, City Life όμως συνεχίζεται, μιας και η αντικαταστάτριά της έχει ήδη βρεθεί. Το όνομά της μάλιστα αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες, αφού σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr έχει ήδη μιλήσει και συμφωνήσει με τον Νάσο Γουμενίδη , σύμβουλο διοίκησης του καναλιού.

Να σημειώσουμε πως ο Νάσος Γουμενίδης ανέλαβε πριν από λίγες μέρες καθήκοντα στο MTV και είναι πλέον γι’ αυτόν προσωπικό του στοίχημα το να καταφέρει να κάνει το κανάλι να λειτουργήσει κανονικά και να μειωθούν τα ογκώδη έξοδα, που έχει μέχρι στιγμής.

Διαβάστε γιατί έδιωξαν την Ε. Αραβανή από το “Μες την καλή χαρά”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!