Χρήστος Παπάζογλου: ποιο το τέρας που σκότωσε τη Ζωή Δαλακλίδου

Ποιος είναι ο Χρήστος Παπάζογλου, ο δολοφόνος που βίασε και σκότωσε τη Ζωή Δαλακλίδου στην Ξάνθη; Πώς έχει απασχολήσει τις αρχές ξανά στο παρελθόν;

Τα αποτυπώματα αποκάλυψαν το δράστη του φρικτού φονικού στην Ξάνθη με θύμα την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου, το οποίο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το blog Μαχητής Θράκης, ο σεσημασμένος Χρήστος Παπάζογλου είναι ο 35χρονος που ανακρίνεται για το φόνο της Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη. Είναι μανάβης και περιστασιακός υπάλληλος βενζινάδικου.

Ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου είναι από το χωριό Μυρωδάτο όπου ο βίος και η πολιτεία του είναι γνωστοί. Γεννήθηκε στο Μυρωδάτο της Ξάνθης και είναι παιδί αγροτικής οικογένειας. Στο Μυρωδάτο τελείωσε το σχολείο και στη συνέχεια πήγε στην Ξάνθη. Περιστασιακά εργαζόταν σε βενζινάδικο, ενώ πρόσφατα επέστρεψε στο Μυρωδάτο και άνοιξε μανάβικο στην περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Χρήστος Παπάζογλου διατηρούσε μαβάνικο στην ίδια γειτονιά με το θύμα και προσφάτως αρραβωνιάστηκε και γι’ αυτό μετακόμισε απο το χωριό του στην Ξάνθη. Έμενε στην ίδια γειτονιά με την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου, την οποία είχε βάλει στο “μάτι” και παρακολουθούσε τις κινήσεις της. Ωστόσο από το χωριό Μυρωδάτο, τόπο καταγωγής του δράστη, κανείς δεν επιβεβαιώνει τον αρραβώνα.

Το 2011 ο Χρήστος Παπάζογλου είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας και είχε παραμείνει 6 μήνες στη φυλακή. Είχε κατηγορηθεί και για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Τον τελευταίο χρόνο έμενε στον 5ο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οδό Περικλέους 30, τρία στενά από το σπίτι που έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Μάλιστα δεν πλήρωνε ενοίκιο, αφού τον λυπήθηκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, στον οποίο υπόσχονταν ότι θα πάρει τα λεφτά του από την αποζημίωση που θα έπαιρνε από το δημόσιο για την άδικη (όπως την χαρακτήριζε) προφυλάκισή του για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού. Τόσο το σπίτι του, όσο και το μανάβικο, στην οδό 40 Εκκλησιών, είναι πολύ κοντά στο σπίτι του θύματος.

Ο Χρήστος Παπάζογλου μπήκε στη φυλακή για βιασμούς και όμως αφέθηκε ελεύθερος. Και τα τραγικά αποτελέσματα είναι γνωστά.

Διαβάστε πώς ο Χρήστος Παπάζογλου δολοφόνησε τη Ζωή Δαλακλίδου στην Ξάνθη και τι είπε στην ανατριχιαστική ομολογία του ο Χρήστος Παπάζογλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.