Ξάνθη: βρήκαν τον μανιακό δολοφόνο της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου

Ποιος είναι ο μανιακός δολοφόνος που βίασε και σκότωσε την άτυχη 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου στην Ξάνθη; Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την αγριότητα του εγκλήματος.

Τα αποτυπώματα αποκάλυψαν το δράστη του φρικτού φονικού στην Ξάνθη με θύμα μία 34χρονη γυναίκα, το οποίο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο δολοφόνος της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη είναι σεσημασμένος και είχε συλληφθεί για βιασμό.

Έπειτα από λεπτομερή εξερεύνηση των εγκληματολογικών υπηρεσιών της Βόρειας Ελλάδας, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε η 34χρονη κοπέλα βρέθηκαν αποτυπώματα ατόμου που είναι σεσημασμένος για βιασμό. Τα αποτυπώματα του δολοφόνου της Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη βρέθηκαν επάνω στο μηχανάκι, αλλά και σε σταθμευμένα κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το blog της Θράκης, Μαχητής, ο δολοφόνος της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη είναι περιστασιακός υπάλληλος βενζινάδικου και καταστήματος φρούτων απο το Μυρωδάτου με το όνομα Χρήστος Παπάζογλου. Και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για 2-3 βιασμούς την Ασφάλεια Ξάνθης, είναι ο στυγερός δολοφόνος, το ΤΕΡΑΣ που αφού πρώτα βίασε, στη συνέχεια έκαψε ζωντανή την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα οτι ο Χρήστος Παπάζογλου διατηρούσε και μαβάνικο στην ίδια γειτονιά (με το θύμα) και προσφάτως αρραβωνιάστηκε και γι’ αυτό μετακόμισε απο το χωριό του στη Ξάνθη και στην ίδια γειτοιά με την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου την οποία είχε βάλει στο “μάτι” και παρακολουθούσε τις κινήσεις της.

Το ΚΑΘΑΡΜΑ αυτό και στο παρελθόν έχει διαπράξει 2-3 βιασμούς, ενώ ήταν αναμιγμένος και σε χοντρή υπόθεση ναρκωτικών με κάτοικο του Δήμου Αβδήρων. Ανακρίθηκε απο την Ασφάλεια Ξάνθης και ομολόγησε το έγκλημά του.

Ο Χρήστος Παπάζογλου είναι 35 χρονών και στο ΜΥΡΩΔΑΤΟ είναι “γνωστός” ο βίος και η πολιτεία του. Το όνομά του θα γραφεί στην ιστορία ως ένας απο τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της ανθρωπότητας. Δυστυχώς.

Διαβάστε ποια ήταν η άτυχη Ζωή Δαλακλίδου που δολοφονήθηκε στην Ξάνθη και ποιος ο κρατούμενος ως δολοφόνος της Χρήστος Παπάζογλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.