Το λάθος της Μενεγάκη στον αέρα, η ένταση και η δημόσια συγγνώμη

Ποιο το τεράστιο λάθος που έκανε η Ελένη Μενεγάκη την ώρα της εκπομπής της και πώς επανόρθωσε;

H Ελένη Μενεγάκη έχει προκαλέσει πολλές φορές αρνητικά σχόλια με τα σαρδάμ και τις ερωτήσεις της. Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά.

Διαβάστε το δημοσίευμα του Νάσου Γουμενίδη για το τεράστιο λάθος που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα και πώς επανόρθωσε:

Μερικές φορές τα χάνει… ειδικά όταν γίνεται χαμός στο στούντιο… Κάπως έτσι και σήμερα η Νίτσα μπερδεύτηκε. Και το λάθος ήταν σοβαρό και μεγάλο.

Η Ελένη διάβασε ένα μήνυμα τηλεθεάτριας η οποία ρωτούσε αν ήταν μια συγκεκριμένη μάρκα τα σκουλαρίκια της….Η Ελένη ενθουσιασμένη το επιβεβαίωσε λέγοντας την εταιρεία στον αέρα όλο χαρά καθώς νόμιζε πως αυτή ήταν «Ναι… Φ…… είναι !! Πως το καταλάβατε; Δεν είναι πολύ ωραία;» Μετά από λίγο πέρασε σε διαφημίσεις! Τότε έγινε χαμός!

Την ενημέρωσαν πως τα σκουλαρίκια ήταν άλλης εταιρείας, που είναι και χορηγός και δίνει πάντα δώρα και έπρεπε να επανορθώσει καθώς οι άνθρωποι ήταν έξαλλοι. Και όχι άδικα. Φανταστείτε να διαφημίζουν μέσω των αυτιών της Ελένης, που όσο να ναι μετράνε για τις τηλεθεάτριες, σκουλαρίκια της εταιρείας τους και εκείνη να τα παρουσιάζει ως αντίπαλης εταιρείας…. Έτσι μόλις επέστρεψε από το διάλειμμα, η Ελένη προσπάθησε να τα μπαλώσει: «Δυστυχώς έκανα ένα μεγάλο λάθος! Συγνώμη! Τα σκουλαρίκια μου δεν είναι φ………… αλλά λ………! Μπερδεύτηκα με τόσα δώρα… τι να πω .. χρειάζομαι διακοπές….».

Η δήλωση αυτή δεν ήταν αρκετή αφού για τα επόμενα 5 λεπτά η Ελένη έκανε φουλ διαφήμιση στην εταιρεία για να εξιλεωθεί, λέγοντας τουλάχιστον 20 φορές την επωνυμία της και εξηγώντας πόσο καλά κοσμήματα έχουν.

Έμ αυτά παθαίνεις όταν έχεις το μυαλό σου αλλού…Λογικό. Αν χάσεις τον χορηγό αυτή την εποχή… ποιος ακούει το εμπορικό τμήμα μετά.

Διαβάστε το δημοσίευμα για μυστική συνάντηση Μενεγάκη-Λάτσιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!