Αυτή είναι η δημοφιλέστερη ερώτηση στο Google για το 2012

Ποια είναι η δημοφιλέστερη ερώτηση που αποκάλυψε η Google για το 2012 μέσω του Zeitgeist και τη λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις;

Η μεγαλύτερη τάση αναζήτησης στο Google για το 2012 είναι με διαφορά το Euro 2012 κάνοντας την έκπληξη και αφήνοντας πίσω αναζητήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που τελικά κατέλαβαν την δεύτερη θέση.

Στις κορυφαίες θέσεις των αναζητήσεων στο Google για το 2012, επίσης φιγουράρουν το iPad3 και το Κορεάτικο Pop τραγούδι Gangnam Style, το οποίο μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ περισσότερων θεάσεων στην ιστορία του Υou Τube με νούμερο που αγγίζει το 1 δισ. προβολές.

Παρά το γεγονός ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν δεύτεροι στη λίστα, έγιναν πολλές αναζητήσεις στο Google για μεμονωμένους αθλητές με τον Γιουσέιν Μπολτ, τον Μάικλ Φελπς και τον Ρότζερ Φέντερερ να βρίσκονται στην κορυφή.

Όπως αναμενόταν, το iPad ήταν το δημοφιλέστρο γκάτζετ στις αναζητήσεις του Google για το 2012, με δεύτερο το iPad mini και τρίτο το Samsung Galaxy S3 που πέρασε μπροστά από το iPhone 4S στην άτυπη μονομαχία των δυό τους.

Στις ταινίες, το Skyfall, η νέα ταινία του Τζέημς Μποντ φιγουράρει στην πρώτη θέση στις αναζητήσεις του Google 2012, ενώ η δημοφιλέστερη ερώτηση στο Google ήταν για μια ακόμη χρονιά η “τι είναι η αγάπη;”.

Δείτε πώς υποκλίνεται η Google στον Οδυσσέα Ελύτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.