Πώς κατέλαβαν ξανά τη βίλα Αμαλία

Πότε κατέλαβαν ξανά τη βίλα Αμαλία λίγες μόνο ημέρες μετά την επέμβαση της αστυνομίας για τη λήξη της κατάληψης του κτιρίου;

Ξημερώματα μια ομάδα ατόμων εισέβαλε και πάλι στην γνωστή βίλα Αμαλία, λίγες μόνο ημέρες μετά την επέμβαση της αστυνομίας και τη λήξη της 20χρονης κατάληψης του κτιρίου. Ήδη στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μια ομάδα ατόμων πριν ξημερώσει πλησίασε τη βίλα Αμαλίας και αφού δεν συνάντησε αστυνομικούς έσπασε τα πρόχειρα προστατευτικά που είχαν μπει στην πόρτα και εισέβαλε στο κτίριο.

Αμέσως στη βίλα Αμαλίας έσπευσε μια διμοιρία των ΜΑΤ που στάθμευε σε άλλο σημείο κοντά στη γνωστή βίλα Αμαλία, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν και άλλες δυνάμεις της αστυνομίας.

Όλα δείχνουν ότι μόλις χαλάρωσαν τα μέτρα ύστερα απ’ την εισβολή της αστυνομίας στις 20 Δεκεμβρίου και τη λήξη της προηγούμενης κατάληψης της βίλα Αμαλίας, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να επανακαταλάβουν το κτίριο.

Από την πρώτη στιγμή, από την εισβολή των δυνάμεων της αστυνομίας στη βίλα Αμαλίας οι αντιδράσεις ομάδων αντεξουσιαστών ήταν μεγάλες, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια σε πολλές πόλεις.

Δείτε τι γινόταν στη βίλα Αμαλία σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.