#

Ποια ξανθιά Ελληνίδα παρουσιάστρια γδύνεται στο καμαρίνι της [φωτό]

Ποια ξανθιά Ελληνίδα παρουσιάστρια και μανούλα γδύνεται στο καμαρίνι της; Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το καμαρίνι της.

Σε άρθρο του gossip-tv.gr διαβάσαμε, “Είναι κακιά στιγμή; Αρκετές φορές έχουμε δει γνωστές γυναίκες της τηλεόρασης και όχι μονό Είναι τύχη για μας και αντίστοιχα για όλους εσάς εκεί έξω που μας διαβάζεται και μοιραζόμαστε αυτή την εικόνα; Τι να πω. Το σίγουρο είναι πώς βρήκαμε υλικό από μια πού εντυπωσιακή παρουσιάστρια που μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε και πάλι ν΄ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Είναι ψηλή είναι εντυπωσιακή και το σημαντικότερο; Δεν είναι καβαλημένη, δεν είναι εκτεθειμένη και δεν έχει προκαλέσει με την ερωτική ζωή της. Ούτε σε παραλίες, ούτε σε σκάφη, ούτε σε Videos. Η Εύη Χειλά συνιστά εξαίρεση στον κανόνα. Μεγαλώνει μόνη της τα δυο παιδιά και παλεύει καθημερινά για να τα εξασφαλίσει.

Δεν παύει όμως να είναι μια από τις πιο καυτές παρουσίες στο γυαλί. Είναι ένα παράδειγμα δύναμης και πραγματικής μαγκιάς μιας γυναίκας που ούτε ψεύτικη είναι ούτε στηρίχτηκε ποτέ στον εκάστοτε-λίγδα-σύντροφό της για να φτιάξει ψεύτικο βυζί, ψεύτικη μασέλα, ψεύτικα χείλη ή ψεύτικο πωπό. Μια γυναίκα πρότυπο. Μαγκιά της! Την πετύχαμε στο αυτοσχέδιο καμαρίνι στα στούντιο του High Channel να βγάζει το κολάν της! Μαγεία…και ποδάρες!

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες:

Δείτε ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι και πάλι έγκυος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!